Ea este tânăra răpită şi băgată în geamantan pentru a fi vândută ca sclavă sexuală

Ultima actualizare:

    Chloe a trecut prin clipe cumplite după ce a fost drogată şi sechestrată de o grupare criminală
Chloe a trecut prin clipe cumplite după ce a fost drogată şi sechestrată de o grupare criminală

Chloe Ayling (20 de ani) a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost răpită de o grupare criminală, intitulată Black Death (Moartea Neagră). Tinerei i s-a propus o ședință foto și a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală din Milano.

”O persoană care purta mănuși negre a venit din spate și mi-a pus o mână pe gât, cealaltă pe gură, pentru a nu țipa”, a povestit fata anchetatorilor. Tânăra a fost drogată cu ketamină, substanță care blochează mușchii.

”O a doua persoană mi-a făcut o injecție în brațul drept, cred că atunci mi-am pierdut cunoștința. Când m-am trezit, purtam lenjerie de corp roz și șosetele pe care le am și acum”, a mai spus Chloe, potrivit The Independent.

Fata a fost legată, băgată în portbagajul unei mașini şi dusă la o fermă din Torino. Chloe a fost ținută captivă o săptămână, în lanțuri, timp în care răpitorii au încercat să o vândă pe Internet ca sclavă sexual. Suma cerută era de 300.000 de euro.


    Chloe este manechin de profesiefoto: Instagram
Chloe este manechin de profesiefoto: Instagram

Câteva zile mai târziu, când a aflat că tânăra este mama unui copil de doi ani, şeful bandei Lukasz Herba a decis să o elibereze şi a însoţit-o până la consulatul britanic din Milano, unde a şi fost arestat.

După ce a fost capturat, șeful bandei, Lukasz Herba, a spus poliției italiene că niște români din Birmingham l-ar fi împins în acest caz scandalos. Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii iau în calcul varianta ca polonezul să fi inventat povestea cu românii. Ceilalți membri ai bandei Black Death sunt căutați.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net