Ea este Miss SUA 2015 FOTO VIDEO

Ultima actualizare:

    Olivia Jordan a cucerit inimile americanilor și a câștigat competiția Miss SUA 2015Foto: Getty
Olivia Jordan a cucerit inimile americanilor și a câștigat competiția Miss SUA 2015Foto: Getty

Concursul Miss Statele Unite 2015 și-a încoronat câștigătoarea, pe Olivia Jordan (26 de ani), reprezentantă a statului Oklahoma. Evenimentul fastuos a avut loc în Baton Rouge, capitala statului american Louisiana.

Miss Statele Unite ale Americii 2015, Olivia Jordan, va beneficia de acest titlu timp de un an, în care va avea parte de numeroase proiecte prestigioase în lumea modei și va participa la evenimente caritabile. Noua regină a frumuseții va locui într-un penthouse superb din New York.

Olivia Jordan este regina frumuseții a Americii

Olivia Jordan a uimit juriul de specialitate cu frumusețea ei, dar și cu răspunsurile inedite pe care le-a dat în cadrul interviului la care au luat parte toate concurentele. Frumoasa blondă și-a etalat silueta de invidiat în costum de baie și în rochii de seară, dar a impresionat prin răspunsul pe care l-a dat cu privire la prejudecățile rasiale cu care se confruntă America. Olivia a spus că ar vrea ca pe bacnota de 10 dolari să vadă femei puternice și de culoare, precum Oprah sau Harriet Tubman.

Moment emoționant pentru Miss SUA 2015

Câștigătoarei i-a fost înmânată coroana de către regina Miss SUA de anul trecut, Nia Sanchez (25 de ani), reprezentantă a statului Nevada, relatează usmagazine.com. Olivia Jordan a fost urmată în top 5 de către Miss Texas Ylianna Guerra, Miss Rhode Island Anea Garcia, Miss Nevada Brittany McGowan și de către Miss Maryland Mamé Adjei.

Miss SUA din acest an s-a desfășurat în candrul unor controverse politice, având în vedere că Donald Trump, liderul Organizației Miss Univers a făcut niște comentarii rasiste la adresa imigranților latino-americani, pe care i-a făcut criminali și violatori, stârnind un val de critici în toată presa internațională. Acesta nu a luat parte la evenimentul din acest an. Concursul Miss Statele Unite ale Americii a ajuns la ce-a de-a 64-a ediție.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image
actualitate.net
image
actualitate.net