Ea este femeia care a murit de 13 ori

Ultima actualizare:

    O englezoaică a văzut moartea cu ochii, dar a supraviețuit miraculosFoto: dailypost.co.uk
O englezoaică a văzut moartea cu ochii, dar a supraviețuit miraculosFoto: dailypost.co.uk

Se spune că pisicile au 9 vieți, dar această femeie pare să aibă mai multe. Rebecca Morris-Roberts are 28 de ani și este din Regatul Unit. Ea suferă de o boală extrem de rară. Inima ei se oprește, apoi pornește miraculos. Femeia a fost declarată moartă de 13 ori și i-a uimit pe medici.

Rebecca suferă de o boală rară cunoscută sub numele de convulsii reflexe anoxice, ceea ce înseamnă că inima și respirația se opresc, iar toate organele interne înceatază să mai funcționeze. La dooar câteva secunde după un astfel de episod, inima ei începe să bată din nou, în mod miraculos. Englezoaica a fost în moarte clinică de 13 ori până acum, potrivit dailypost.co.uk.

"Mi se dau ochii peste cap, buzele devin vinete și îmi înțepenește corpul. Nu mai respir și încep să intru în convulsii (...) Când îmi revin, nu îmi amintesc absolut nimic. Este o stare atât de neobișnuită și habar nu am ce o cauzează. Pot face ceva ce nici supereroii nu pot să facă: mă regenerez", a mărturisit Rebecca Morris-Roberts.

Convulsiile ei au început în adolescență, pe când avea 16 ani. Se pare că au fost cauzate de perioade încărcate emoțional. În 2014, s-a căsătorit cu Elfyn Morris-Roberts, dar familia ei s-a temut că va muri în drumul spre altar. Pentru a evita acest lucru, Rebecca și-a instalat un stimulator cardiac artificial și nu a fost nevoie de intervenția medicilor, în cea mai importantă zi din viața ei. Femeia a mărturisit că s-a obișnuit cu aceste episoade înfricoșătoare și că de multe ori începe să râdă după ce i se întâmplă să “moară” pentru câteva secunde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (14) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net