Ea este cea mai scumpă soacră din lume

Ultima actualizare:
Bernie şi Fabiana s-au îndrăgostit în  2009, chiar dacă ea e mai înaltă ca el  cu 18 cm şi mai tânără cu 45 de ani
Bernie şi Fabiana s-au îndrăgostit în 2009, chiar dacă ea e mai înaltă ca el cu 18 cm şi mai tânără cu 45 de ani

Bombă! Magnatul britanic Bernie Ecclestone este în stare de şoc de când soacra lui, Aparecida Schunck, a fost răpită din Sao Pãulo, Brazilia. Bandiţii cer o răscumpărare uriaşă ca s-o elibereze.

Presa braziliană a anunţat ieri că Aparecida Schunck, de 67 de ani, a fost răpită în apropiere de casa ei din cartierul Interlagos, situat în sudul metropolei São Paulo. Femeia este mama Fabianei Flosi (40 de ani), cea de-a treia soţie a directorului executiv al Formula 1 Group, Bernie Ecclestone (85 de ani). Ştirea, care a făcut fulgerător înconjurul lumii, a fost pentru prima oară publicată de revista foarte serioasă “Veja”, care nu a dat alte detalii decât că bandiţii cer suma de 36,5 milioane dolari, adică cea mai mare răscumpărare din istoria Braziliei. Răpitorii au insistat ca banii să le fie daţi în lire sterline, plasaţi, separat, în patru saci de plastic. Ecclestone este însurat cu fiica Aparecidei de patru ani, după ce a divorţat de Slavica Radic (58 de ani), care i-a fost soţie timp de 25 de ani.

Fabiana are o relaţie  strânsă cu mama ei
Fabiana are o relaţie strânsă cu mama ei

El a cunoscut-o pe Fabiana în 2009, înainte de concursul Grand Prix din Interlagos, unde ea lucra ca directoare de marketing pentru Brazilia Formula 1. S-au îndrăgostit de la prima vedere, deşi el e mai scund decât Fabiana cu 18 centimetri. Mai tânăra nevastă a lui Ecclestone ţine enorm la mama sa, care a rămas să locuiască în São Paulo. “Nu există cuvinte să-ţi mulţumesc pentru marea ta dragoste”, i-a transmis ea, anul acesta, de Ziua Mamei. Răpitorii sunt convinşi că Fabiana îşi va convinge soţul să plătească răscumpărarea. Bernie are o avere estimată la 3,4 miliarde de dolari.


    Bernie şi Fabiana s-au îndrăgostit în  2009, chiar dacă ea e mai înaltă ca el  cu 18 cm şi mai tânără cu 45 de ani
Bernie şi Fabiana s-au îndrăgostit în 2009, chiar dacă ea e mai înaltă ca el cu 18 cm şi mai tânără cu 45 de ani

Răpirile sunt foarte frecvente în Brazilia, deşi în ultimii ani s-au rărit. O unitate specială a fost creată în sânul poliţiei pentru a lupta împotriva bandiţilor care urmăresc să se îmbogăţească din răscumpărări. Boss-ul Formulei 1 s-a mai confruntat şi în trecut cu o problemă de acest gen. În 2012, Martin Peckham i-a cerut suma de 200.000 de lire sterline, ca să nu o răpească pe fiica lui, Tamara, astăzi în vârstă de 32 de ani. Escrocul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru ameninţare.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net