Ea câştigă 20 de lei pe minut vorbind murdar! A strâns o avere

Ultima actualizare:

    Amy Stockham şi-a cumpărat o casă, trei maşini, şi-a făcut implanturi cu silicon şi a pus şi ceva bani deoparte.foto: swns.com
Amy Stockham şi-a cumpărat o casă, trei maşini, şi-a făcut implanturi cu silicon şi a pus şi ceva bani deoparte.foto: swns.com

O tânără este plătită regeşte pentru a le vorbi urât clienţilor la webcam. Ea câştigă în jur de 60.000 de euro pe an (n.r. 270 de milioane lei vechi), lucrând doar 5 ore pe zi.

Amy Stockham, în vârstă de 23 de ani din Anglia, a schimbat mai multe locuri de muncă, prost plătite, până când a aflat de un site unde câştigă aproximativ 20 de lei pe minut pentru a discuta cu persoane care au fetişuri dintre cele mai ciudate, relatează swns.com.

În prezent, bruneta lucrează cam 5 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână, dar şi în timpul ei liber recunoaşte că intră pe chat. Ea a început să lucreze în urmă cu cinci ani, după ce a renunţat la slujba dintr-o brutărie. În tot acest interval a încasat circa 300.000 de euro, adică 1,3 de miliarde de lei vechi.

În acest fel, Amy a reuşit să-şi ia o casă, o maşină şi să plătească toate cheltuielile familiei ei. Iubitul ei, Lee Ambrose(29 de ani), a făcut şi el videochat, dar între timp a renunţat şi se ocupă mai mult de imaginea ei.

''Stau doar la calculatorul meu, vorbesc cu băieţii şi sunt plătită pe minut să fac asta. Îmi arăt sânii foarte puţin, mai mult conversez cu ei. Le spun doar ce vor să audă. Îmi place munca mea şi sunt deschisă la orice. Am economisit bani pentru a mai cumpăra o casă anul viitor. Până acum am schimbat 3 maşini şi mi-am pus implanturi cu silicon'', a mărturisit tânăra.

Chiar şi mama ei, în vârstă de 52 de ani, a lucrat timp de o lună pentru a-şi permite cheltuieli mai mari pentru casa ei. ''Mama a folosit o perucă pentru a nu fi recunoscută. Lucra câte două zile pe săptămână'', a mai spus Amy.

De asemenea, bruneta a dezvăluit şi unele dintre cele mai ciudate fetişuri ale bărbaţilor cu care a luat contact: ''De-a lungul anilor am văzut multe. Unii tipi doreau doar să se uite la mine cum mă epilez pe picioare. Unii preferau să le vorbesc urât, folosind cuvinte murdare. Familia mea ştie ce fac şi mă susţine'', a mai adăugat ea.Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net