E foc și pară! Trump, după ce avocatul său a fost percheziționat de FBI: „Este o rușine!”

Ultima actualizare:

    Donald Trump: „Este o rușine ce se întâmplă!”Foto: Getty Images
Donald Trump: „Este o rușine ce se întâmplă!”Foto: Getty Images

Biroul lui Michael Cohen, avocatul personal al președintelui SUA, Donald Trump, a fost percheziționat de FBI și au fost ridicate de la fața locului dosare ce conțineau corespondența cu clienții avocatului, dar și posibile documente privind plata unei sume de bani către fosta actriţă porno, Stormy Daniels.

Fiind direct vizat, deoarece se vehiculează că acesta ar fi avut o relație extraconjugală cu actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, Trump a reacționat cu un acces de furie. Se presupune că Michael Cohen a plătit-o pe Stormy pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra legăturii cu preşedintele. „Este o ruşine! O adevărată ruşine! Este un atac împotriva ţării noastre”, a izbuncit preşedintele american în fața principalilor responsabili militari ai Statelor Unite reuniţi la Casa Albă pentru a discuta despre dosarul sirian. Trump a numit de asemenea acțiunea de percheziție ca fiind o „vânătoare de vrajitoare”, insinuând faptul că FBI caută informații inexistente. Percheziția a fost intentată la cererea procurorului special Robert Mueller, iar președintele Trump l-a acuzat indirect pe acesta că nu se ocupă de problemele serioase ale momentului. „Vorbim despre Siria, vorbim despre lucruri serioase şi am această vânătoare de vrăjitoare (...) care durează de peste 12 luni, puteţi spune chiar că a început în ziua în care am câştigat nominalizarea”, a continuat liderul Casei Albe, la fel de nervos.

„Vă pot spune că multe persoane sunt furioase!”, a adăugat Trump, având în vedere că avocatul lui Michael Cohen a denunțat percheziția FBI și a catalogat-o ca fiind „complet inadecvată şi inutilă” și a sugerat că a dus la „confiscarea inutilă a comunicaţiilor confidenţiale avocat-client” de către agenții federali.

Furia extremă a lui Trump poate fi pusă de asemenea și pe faptul că același procuror, Robert Mueller, a decis să îi investigheze și pe anumiți membri ai echipei de campanie a președintelui, punându-i sub acuzare. Acheta a fost desfășurată pentru a cerceta dacă există legături secrete între campania președintelui și Moscova.

Trump este atât de nervos încât din declarația sa se poate deduce că se gândește chiar la eventuaitatea demiterii procurorului în cauză. „Cred că ceea ce se petrece este o ruşine. Vom vedea ce se va întâmpla (...) Multe persoane au spus: „Ar trebui să îl demiteţi'”, a declarat președintele SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net