Donald Trump, scos cu forța de pe scenă de Serviciile Secrete! Cine l-a pus pe republican în pericol

Ultima actualizare:

    Donald Trump a fost scos cu forța de pe scenăFoto: Getty
Donald Trump a fost scos cu forța de pe scenăFoto: Getty

Candidatul republican la președenția SUA a fost scos de pe scenă de către gărzile de corp chiar în timpul unui discurs pe care îl susținea în Reno, Nevada, sâmbătă seară (5 noiembrie). Trump a fost luat rapid din fața microfonului și dus în culise, în timp ce alți bodyguarzi au imobilizat un bărbat din public.

Incidentul a fost declanșat de o persoană aflată în primul rând care ar fi strigat că există o armă în mulțime. Suspectul a fost trântit la podea și percheziționat. Apoi, a fost scos din sală încătușat de poliție, relatează CNN.

La întoarcerea pe scenă, Donald Trump a mulțumit Serviciului Secret pentru acțiunea promtpă de care a dat dovadă. La fața locului nu a fost găsită nicio armă, iar protestatarul susține că este republican, dar că nu îl susține pe Trump, considerându-l un real pericol pentru țară, relatează The Guardian

Numele protestatarului este Austyn Crites și are 33 de ani. El susține că nu a făcut nimic greșit și că doar ținea o pancartă. Bărbatul susține că nu este de acord cu discursul rasist pe care l-a avut Donald Trump în timpul campaniei electorale.

Acest incident vine cu doar câteva zile înainte de alegeri. După opt ani, americanii își aleg președintele, pe 8 noiembrie. Ultimele sondaje arată că Donald Trump și democrata Hillary Clinton sunt la doar câteva procente diferență unul față de altul. Acum, lupta se dă pentru alegătorii indeciși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net