Donald Trump «a pus tunurile» pe Madonna: «E dezgustătoare»

Ultima actualizare:

    Donald Trump își savura desertul în timp ce bombarda SiriaFoto: EPA
Donald Trump își savura desertul în timp ce bombarda SiriaFoto: EPA

Donald Trump "taie și spânzură". A fost învestit drept al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii și deja a început să pună în aplicare măsurile pe care le-a trâmbițat în campania electorală.

Zidul cu Mexicul a primit deja undă verde pentru a fi construit. Drept urmare, președintele Mexicului s-a simțit jignit și a anulat vizita în SUA. Mai mult, Trump a făcut declarații controversate cu privire la cei care au făcut comentarii la adresa lui. Una dintre cele luate în colimator a fost Madonna, "regina muzicii pop". Aceasta a participat în Washington la Marșul Femeilor, unde nu s-a abținut din a spune tot ce i-a trecut prin cap: "Da, sunt contrariată, da, sunt furioasă. Da, m-am gândit să arunc în aer Casa Albă, dar știu că asta nu va schimba nimic. Nu putem cădea în disperare", a spus vedeta.


    Madonna l-a înfuriat pe Donald TrumpFoto: Getty
Madonna l-a înfuriat pe Donald TrumpFoto: Getty

Atât a fost de ajuns pentru ca magnatul devenit lider al lumii libere să-și înceapă tirada, într-un interviu televizat. "Sincer, este dezgustătoare. Cred că și-a făcut rău de una singură. Cred că a făcut rău întregii cauze. Cred că și ea, dar și alții. Mai ales în cazul ei, cred că ceea ce a spus a fost dizgrațios pentru țara noastră", notează The Telegraph.

Madonna și-a apărat izbucnirea și a afirmat că nu ar face niciodată așa ceva și că nu are o fire violentă. "Nu promovez violența și este important ca oamenii să audă și să înțeleagă tot discursul meu, nu doar o frază scoasă din context."

Nici show-ul Saturday Night Live, în care a fost de multe ori luat peste picior, nu a scăpat de declarațiile dure ale președintelui. Unul dintre scenariștii emisiunii a scris pe Twitter că fiul lui Trump, Barron, în vârstă de doar 10 ani, "va deveni primul trăgător al țării școlit acasă". Magnatul a declarat în interviul care a durat o oră: "Saturday Night Live, de fapt, o persoană de la Saturday Night Live a fost îngrozitoare. Nu mă deranjează un pic de umor, dar asta a fost teribil să-l atace pe fiul meu de 10 ani... este rușinos. Este un băiat minunat. Și nu este un lucru ușor pentru el. Credeți-mă."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net