Donald Trump, dat în judecată după ce și-a blocat «fanii» pe Twitter

Ultima actualizare:

    Donald Trump a fost dat iar în judecată
Donald Trump a fost dat iar în judecată

Donald Trump continuă să fie dat în judecată şi după ce a ajuns la Casa Albă. De data aceasta, preşedintele Statelor Unite a fost dat în judecată de un grup de apărare a libertăţii de exprimare deoarece a blocat accesul unor utilizatori la contul său de Twitter după ce aceștia l-au criticat şi l-au ironizat.

În acest sens, reprezentanţii Knight First Amendment Institute - un grup pentru libertatea de exprimare de la Universitatea Columbia - a lansat un proces în numele a şapte persoane, care au fost blocate pe Twitter de către Donald Trump, transmite BBC citat de News.ro.

Cei şapte reclamaţi susţin că au fost blocaţi de către preşedinte sau de către consilierii săi, după ce au răspuns mesajelor sale în mod critic sau ironic pe Twitter. Utilizatorii nu mai pot să vadă sau să răspundă postărilor unei persoane, dacă aceasta îi blochează pe Twitter.

Trump este un utilizator pasionat al reţelelor sociale, promovându-şi aliaţii şi atacându-şi adeseori criticii, de la jurnalişti la politicieni, pe Twitter.

image
image
image
image
image
image
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net