Donald Trump, comparat cu Nicolae Ceaușescu. „Să nu-l mai demonizăm!”

Ultima actualizare:

    Republicanul l-a criticat și pe Barack ObamaFoto: Arhiva Click!
Republicanul l-a criticat și pe Barack ObamaFoto: Arhiva Click!

Comentând despre ordinul anti-musulmani în perspectiva întâlnirii din această vară dintre președintele SUA și Regina Elisabeta, ministrul de Externe al Marii Britanii Boris Johnson insistă că Donald Trump „mai mult latră decât mușcă”.

Boris Johnson, unul dintre artizanii Brexitului, a încercat să-i liniștească pe parlamentarii laburiști că Donald Trump nu este un personaj atât de sinistru precum lasă senzația, chiar din primele sale zile de mandat în calitate de președinte al SUA. În plină negociere privind un acord de schimb între Marea Britanie și SUA, Johnson s-a folosit de vizita pe care Donald Trump o va efectua la Palatul Regal în această vară și l-a comparat pe șeful de stat cu Nicolae Ceaușescu.

„Din câte știu eu, atât Nicolae Ceaușescu dar și Robert Mugabe au fost delectați și s-au simțit bine în compania Majestății Sale Regina. Cred că este de datoria noastră să concluzionăm că trebuie să ne pregătim că să ne primim prietenul (n.r. Donald Trump) așa cum se cuvine. Este partenerul nostru și liderul celei mai vechi și mărețe democrații, cel mai important aliat pe care îl avem”, a concluzionat Johnson.

Peste 1.5 milioane de britanici au semnat o petiție solicitând anularea vizitei lui Donald Trump în Regat, vizită ce va avea loc la jumătatea acestui an, în contextul în care președintele SUA a emis un ordin anti-musulman prin care impune restricții de călătorie cetățenilor din 7 state din Orientul Mijlociu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net