Donald Trump, acuzat de viol. Voia s-o facă sclava lui sexuală

Ultima actualizare:
Jill Harth și-ar fi retras plângerea, după ce Donald Trump a plătit-o
Jill Harth și-ar fi retras plângerea, după ce Donald Trump a plătit-o

Republicanul Donald Trump, care candidează la preșidenția SUA în acest an, este acuzat de viol. Controversatul politician ar fi agresat sexual o femeie și i-ar fi spus acesteia că vrea să o facă sclava lui sexuală. Este vorba despre un proces din anul 1997, în care victima, pe nume Jill Harth Houraney, a spus procurorilor că politicianul a hărțuit-o, dar în cele din urmă și-a retras plângerea.

Cu toate acestea, întrebată recent de The Guardian dacă acuzațiile pe care i le-a adus republicanului Donald Trump sunt adevărate, Jill Harth Houraney a spus răspuns afirmativ. Femeia susține că fostul ei soț, George, era partener de afaceri cu politicianul, atunci când a avut loc acest episod, potrivit gawker.com. Cazul a fost dezgropat de lawnewz.com, care deține o copie a plângerii intentate de Jill Harth.


    Jill Harth și-ar fi retras plângerea, după ce Donald Trump a plătit-oFoto: Twitter
Jill Harth și-ar fi retras plângerea, după ce Donald Trump a plătit-oFoto: Twitter

În plângerea de 12 pagini, Jill a declarat că Donald Trump a hărțuit-o fizic și psihic și că i-a cerut să fie sclava lui sexuală. De asemenea, ea susține că Trump a atins-o și că a încercat să o violeze. Jill spune că Trump i-a făcut aceleași avansuri și fiicei ei. La acea vreme, controversatul politician a negat toate acuzațiile și a spus presei că Jill Harth Houraney era disperată. Însă, se pare că procesul s-a încheiat cu un acord între ambele părți și că acuzatul, Donald Trump, ar fi plătit-o pe Jill, în schimbul tăcerii acesteia. 

Nu se știe dacă dezgroparea acestui caz îl va afecta în campania electorală, mai ales că Donald Trump este unul dintre cei mai controversați candidați la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, care face constant declarații șocante, pline de remarci rasiste, homofobe sau sexiste.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net