Doctorul a sechestrat-o în buncăr şi a violat-o cu bestialitate

Ultima actualizare:

    Așa arată buncărul în care victima a fost sechestrată și violată timp de șase zilefoto: Swedish Police Authority
Așa arată buncărul în care victima a fost sechestrată și violată timp de șase zilefoto: Swedish Police Authority

O femeie a trecut printr-un adevărat coșmar după ce doctorul ei a răpit-o din propria locuință, a sechestrat-o într-un subsol întunecat și a violat-o în repetate rânduri. Femeia a stat în buncăr timp de aproape o săptămână.

În cele șase zile în care a fost ținută captivă, femeia a fost supusă unor atacuri violente. Mai mult, doctorul îi administra droguri și o oblige să ia pilule contraceptive. Bărbatul plănuia să o țină prizonieră pe victimă timp de mulți ani, potrivit independent.co.uk.

Doctorul, de origine suedeză, a fost acuzat pentru răpire și viol. Acesta a răpit-o pe femeie, care are aproximativ 30 de ani, din locuința ei. Ulterior, atacatorul a dus-o cu forța la 560 de kilometri de casă, într-un bunker izolat de lume, localizat în Kristianstad, Suedia.

Medicul folosea două măști de cauciuc în prezența femeii

Polițiștii spun că, în prezența femeii, doctorul folosea două măști de cauciuc pentru a-și ascunde chipul. Coșmarul a încetat abia atunci când bărbatul a realizat că autoritățile o căutau pe femeie. Acesta ar fi dus-o, personal, la stația de Poliție din Stockholm, unde a forțat-o să spună că este în regulă și să îi încurajeze pe polițiști să nu o mai caute.

Organele de poliție nu s-au lăsat convinse prea ușor și au continuat să o interogheze pe femeie, iar aceasta a cedat după puțin timp, spunându-le adevărul.

Sursele spun că polițiștii au găsit preservative folosite și rămășițele mai multor căpșune injectate cu droguri, seringi și o armă de foc, atunci când au percheziționat bunkerul. Bărbatul a recunoscut că a drogat-o, răpit-o și sechestrat-o pe femeie, dar a negat că ar fi violat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net