Detaliul stânjenitor care a făcut-o de râs pe Meghan Markle

Ultima actualizare:
Meghan a fost surprinsă cu o pată de sudoare la subsuoară
Meghan a fost surprinsă cu o pată de sudoare la subsuoară

Meghan Markle a revenit spectaculos la viața de zi cu zi după vacanța din Canada, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs. Asta deşi a fost surprinsă în Londra cu o ţinută de mare lux.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle (38 de ani), a strălucit în prima zi de după vacanţa de sărbători din Canada, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs. Ea a fost surprinsă cu o pată mare de sudoare la subsuoară, în timpul vizitei de la Casa Canadei din Londra!

Degeaba a afişat o costumaţie impecabilă ultrascumpă, compusă din: mantou Reiss de 345 lire sterline (1.944 de lei), o bluză de 50 de lire sterline (281 de lei), o fustă Massimo Dutti din satin de 85 de lire sterline (480 de lei), pantofi Jimmy Choo 460 de lire (2.593 de lei) şi o brăţară marca Kismet de 415 lire sterline (2.334 de lei). Meghan a fost însoţită de soţul său, prinţul Harry (35 de ani) la prima apariţie la un eveniment oficial după şase săptămâni de vacanţă, pe care le-au petrecut în Canada.

Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală! Suma record plătită pentru o pereche de cercei

Meghan Markle, fericită şi în mare vervă

Cu prilejul vizitei la Casa Canadei, Meghan Markle s-a arătat fericită şi în mare vervă. Ea a arătat cât de bine s-a simţit în vacanţa de sărbători, împreună cu soţul şi fiul lor, Archie, în vârstă de opt luni. Atât ea, cât şi prinţul Harry, au recunoscut, înainte de a dispărea din ochii publicului, la sfârşitul lunii noiembrie, că au dificultăţi în a se adapta sarcinilor regale care le revin. Ducele şi ducesa de Sussex au lipsit atâ de la cina de dinainte de Crăciun, cât şi de la Crăciunul cu Regina Elsiabeta a II-a, festivităţi care au avut loc la Sandringham. Meghan şi prinţul Harry au petrecut sărbătorile într-o casă luxoasă situată într-unnul din cele mai pitoreşti locuri de pe Insula Vancouver. S-au întâlnit în Canada cu foşti priteni ai ei de pe vremea când juca în serialul “Suits”, cum ar fi actriţa Abigail Spencer. Meghan Markle a revenit spectaculos la viața de zi cu zi după vacanța de sărbători, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net