Descoperire șocantă! A avut Adolf Hitler un frate secret?

Ultima actualizare:

    Un istoric crede că Adolf Hitler a avut un frate mai mic de care nu a știut nimeniFoto Getty
Un istoric crede că Adolf Hitler a avut un frate mai mic de care nu a știut nimeniFoto Getty

După mai bine de șapte decenii de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial avem impresia că știm totul despre prăbușirea unuia dintre cei mai cunoscuți lideri din istoria umanității. Recenta descoperire a unui istoric pare să schimbe în mod fundamental ceea ce știam despre Hitler.

Istoricul Florian Kotanko a făcut o descoperire semnificativă despre biografie lui Adolf Hitler. Casa a copilărit liderul naziștilor relevă faptul că a mai avut un frate de care timp de decenii nimeni nu a știut nimic, relatează DailyStar.co.uk.

Mai mult decît atât, această rudă pare să fi avut o influență crucială în ceea ce privește ascensiunea lui Hitler la putere în anii '30. 

Promotorul celei de-a doua conflagrații mondiale s-a născut pe 20 aprilie 1889, în orașul Braunau am Inn, în Austria. Părinții săi au fost Alois Hitler și Klara Polzi și a mai avut încă trei frați sau cel puțin asta se știa până acum. S-au găsit evidențe care ar putea dovedi că Hitler a mai avut un frate mai mic cu trei ani decât el, care s-ar fi născut pe 17 iunie 1892, conform sursei citate.

Adolf Hitler, când era copil
Adolf Hitler, când era copil

Acesta însă nu a trăit mai mult de șase zile, murind din cauza hidrocefaliei, o boală care provoacă umflarea craniului. Istoricul Kotanko este de părere că moartea fratelui său mai mic l-a afectat într-o oarecare măsură pe Adolf Hitler și a influențat felul în care a văzut el lumea de atunci.

"Concluziile biografilor lui Hitler cu privire la evoluția sa mintală sugerează faptul că el a avut parte de o atenție specială din partea mamei, fiind singurul supraviețuitor al Klarei. Această teorie însă nu mai este sustenabilă. Cum a perceput Hitler naștere și moartea fratelui său, care atunci avea doar trei ani? A fost Hitler îngrijorat de codiția fratelui său și a fost afectat de moartea acestuia?", se întreabă istoricul.

Moartea fratelui său mai mic, ar fi influențat dorința de ascensiune la putere a lui Hitler
Moartea fratelui său mai mic, ar fi influențat dorința de ascensiune la putere a lui Hitler

Guvernul austriac a interzis prin lege accesul sau folosirea casei în care s-a născut și a copilărit liderul nazist pentru a evita ca grupările neo-naziste să transforme această proprietate într-un sediu sau loc sacru. Din acest motiv, locuința a rămas goală, dar aparține unei femei din apropiere, Gerline Pommer, care a refuzat să vândă casa.

Autoritățile austriece au luat decizia să transforme această casă într-un muzeu în memoria victimelor nazismului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net