De ce s-a sinucis Robin Williams? Mărturia cutremurătoare a soției

Ultima actualizare:

    Susan și Robin Williamsfoto: AP
Susan și Robin Williamsfoto: AP

A trecut mai bine de un an de la sinuciderea actorului Robin Williams. Depresie, au spus cei mai mulți imediat după anunțul teribil făcut de polițiștii care l-au găsit spânzurat în propria locuință. După un an de tăcere, soția actorului spune că nu depresia l-a împins pe Robin Williams la sinucidere. ”Depresia a fost doar unul din cele 50 de simptome, și încă unul prea puțin important”, a spus Susan Williams.

Soția actorului Robin Williams a rupt tăcerea și a dezvăluit într-un interviu pentru revista People ce l-a împins la sinucidere pe unul dintre cei mai iubiți actori ai ultimelor decenii. Susan Williams a tăcut până acum, lăsând loc pentru multe speculații, pentru că nu s-a mulțumit cu diagnosticul inițial și a căutat adevărul, a încercat să înțeleagă, cu sprijinul medicilor care au realizat autopsia actorului găsit spânzurat în august 2014, în locuința sa din California.

Depresia a fost numai unul dintre simptomele unei afecțiuni cumplite, pentru care nu există tratament și care determină anxietate, halucinații vizuale, rigiditate musculară, pierderea conștienței, tulburări de judecată și de memorie, afectarea concentrării și a acuității vizuale. Este vorba despre demența cu corpi Lewy, numită și boala difuză cu corpi Lewy.

”Nici nu știi cu ce te confrunți. Simptomele s-au intensificat cu o lună înainte de moartea lui Robin. Atacuri de anxietate, rigiditate musculară, a dat cu capul într-o ușă, pentru că nu a calculat bine distanța... și totuși, echipa de medici care se ocupa de el nu și-a dat sema de ce anume suferă până în momentul autopsiei”, a declarat Susan Williams.

”Robin era conștient de faptul că-și pierdea mințile și că nu putea face nimic”

Soția actorului care s-a sinucis la vârsta de 63 de ani a spus că și-a petrecut ultimul an încercând să înțeleagă prin ce a trecut Robin Williams. ”Acum știu că medicii au făcut ce ar fi trebuit să facă. Numai că această boală este mai presus de noi. Mi-am petrecut ultimul an încercând să aflu ce l-a ucis pe Robin. Să înțeleg cu ce ne luptam, iar unul dintre medici mi-a spus că Robin era conștient de faptul că-și pierdea mințile și că nu putea face nimic”, a mai spus Susan.

”A fost un caz rar. Mă rog la Dumnezeu ca ceea ce spun acum să aducă puțină lumină în ceea ce privește demența cu corpi Lewy pentru toți cei care suferă de această afecțiune și pentru cei care sunt alături de ei”, a mai declarat soția lui Robin Williams.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net