Dai 467 de euro şi te înscrii la creşa pentru adulţi

Ultima actualizare:

    „Bebeluşul” e primit  într-o cameră ticsită  de jucării din pluş
„Bebeluşul” e primit într-o cameră ticsită de jucării din pluş

Biberoane cu lăptic şi poveşti de adormit copii. Aşa sunt răsfăţaţi la creşa Thymes adulţii care adoră să fie trataţi ca nişte bebeluşi. Pentru 467 €, „mămica” Maxine are grijă de ei pentru o zi.

Când sunt mici, unii vor să devină medici sau mecanici, alţii însă preferă să rămână bebeluşi toată viaţa. De aceea, un cuplu de britanici a deschis o creşă pentru adulţi în Liverpool. Derek şi Maxine Ventham au pregătit o cameră de copii pentru clienţii care vin şi plătesc 100 de euro (440 de lei) să-şi îndeplinească timp de o oră fantezia de a fi trataţi şi ei ca nişte sugari. Dormitorul are un pătuţ confortabil, presărat cu jucării din pluş.

Rafturile sunt stivuite de scutece, pudră şi biberoane. Odată intrat în creşă, adultul joacă rolul copilaşului, iar Maxine devine mămica lui. Pentru circa 467 de euro (2.059 de lei), dădaca are grijă timp de 12 ore să-i fie bine „micuţului”.

Apoi e hrănit  într-un scăunel  de copii
Apoi e hrănit într-un scăunel de copii

Îi dă să bea lapte cu biberonul sau îi dă mâncare într-un scăunel de copii, făcut pe mărimea lui. Apoi, îi citeşte poveşti cu zâne până adoarme şi îi veghează somnul. Pentru încă 33 de euro (145 de lei), Maxine schimbă şi scutece, dacă bebeluşul a făcut pe el. Iar dacă nu sunt cuminţei, dădaca îi plesneşte la funduleţ.

Hăinuţele  sunt croite  pe măsura sa
Hăinuţele sunt croite pe măsura sa

„Pentru unii a pretinde ca adult că eşti bebeluş, poate fi o fantezie sexuală. Dar, de fapt, o faci pentru a te relaxa. Vii acasă de la muncă, porţi scutece şi te simţi de parcă mama te-ar îmbrăţişa continuu”, a povestit Derek, pentru Daily Mail.

Derek o aşteaptă  pe „mami” să-i  dea de mâncare
Derek o aşteaptă pe „mami” să-i dea de mâncare

Click! spune

Cei care merg la creşa pentru adulţi suferă de o boală psihică ce se manifestă prin tentativa de a retrăi lumea copilăriei. Adulţii simt plăcere doar atunci când sunt protejaţi şi trataţi ca nişte bebeluşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vot legea pensiilor/ FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
tamasidava cetatea dacica jpg
straja  png
bicarbonat de sodiu jpg
barbat diagnostic boala jpg
accident mortal uileac jpg
gradi 1140x629 jpg
aeroport Delta Dunarii jpg
WhatsApp Image 2024 05 27 at 19 15 31 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net