Dai 3.000 $ şi-ţi faci concediul la război

Ultima actualizare:

    Superofertă! O agenţie de turism organizează excursii în zonele de conflict din UcrainaFoto: AP
Superofertă! O agenţie de turism organizează excursii în zonele de conflict din UcrainaFoto: AP

O companie de turism din Rusia organizează excursii în zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei. Itinerariul durează patru zile şi costă 3.000 de dolari.

Agenţia de turism Megapolis Kurort era specializată în vacanţe de relaxare pe teritoriul Rusiei, dar a decis să se extindă. Deşi regiunile din estul Ucrainei încă „fierb”, ei au inclus pe intinerariu republicile autoproclamate Doneţk şi Lugansk, unde luptele au fost mai intense. O călătorie va dura aproximativ 4 zile şi va costa în jur de 3.000 de dolari (11.687 lei).

simeon stalpnicul png

Un vehicul special, blindat, va fi pregătit pentru grupuri de 5-7 persoane. Fiecare persoană vine pe riscul ei, dar nu-şi pune viaţa în pericol, pentru că are la dispoziţie agenţi de pază. „10 persoane şi-au exprimat deja interesul pentru o astfel de vacanţă”, a precizat directorul companiei, potrivit ziarului Izvestiya. În timp ce întrega planetă aştepată instaurarea păcii în estul Ucrainei, reprezentanţii agenţiei nu, pentru că le va muri afacerea. 

Armistiţiul a fost deja încălcat

Luptele continuă în Ucraina, în ciuda armistiţiului semnat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, preşedintele rus Vladimir Putin, preşedintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și al Franței, Francois Hollande, joi, 12 februarie, la Minsk, Belarus. Cinci membri ai forţelor de securitate ucrainene au fost ucişi, iar alţi 22, răniţi în lupte cu separatiştii proruşi, duminică, 15 februarie, după intrarea în vigoare a armistiţiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net