Dă 180 de milioane de dolari celui care va reuşi să se însoare cu fiica lui

Ultima actualizare:

    Cecil Chao se luptă de 5 ani  să-şi găsească ginere
Cecil Chao se luptă de 5 ani să-şi găsească ginere

Şi bogaţii plâng! Miliardarul Cecil Chao este disperat pentru că fiica lui nu vrea să se mărite cu un bărbat. Magnatul din Hong Kong a ajuns să ofere o sumă uriaşă celui care o va cuceri pe fiica sa.

Cecil Chao (80 de ani) se luptă de cinci ani să găsească un soţ pentru fiica lui, Gigi, în vârstă de 37 de ani. A oferit mai întâi 60 de milioane de dolari (circa 249 de milioane de lei), drept premiu, oricărui bărbat o va cuceri şi o va convinge să-l ia de soţ. Gigi a recunoscut deschis că este lesbiană şi chiar s-a măritat cu o femeie care şi-a luat nume masculin, Sean Yves (39 de ani), în 2012, în Franţa. Miliardarul nu recunoaşte căsătoria lor şi ar face orice numai să le despartă. El este înnebunit s-o vadă pe Gigi la casa ei, cu un bărbat, şi să-i facă nepoţei, care să moştenească imensa lui avere de 2 miliarde de dolari.


    Gigi respinge  toţi pretendenţii
Gigi respinge toţi pretendenţii

Văzând că nici un bărbat nu reuşeşte s-o facă pe bogata moştenitoare să renunţe la partenera lesbiană, Cecil Chao a tot mărit suma oferită viitorului său ginere. Recent, el a anunţat că dă pe loc 180 de milioane de dolari bărbatului care o va face pe Gigi să se îndrăgostească de el şi să-l accepte de soţ. Chiar şi pentru această sumă uriaşă de bani nici un pretendent nu şi-a făcut apariţia.


    Fiica miliardarului e cuplată cu Sean  Yves, o femeie deghizată în bărbat
Fiica miliardarului e cuplată cu Sean Yves, o femeie deghizată în bărbat

Povestea lui Gigi este deja cunoscută în întreaga lume. Ea i-a respins până acum pe absolut toţi pretendenţii. Bogata moştenitoare susţine sus şi tare că şi-a găsit sufletul pereche, pe partenera sa, Sean Yves. Ea spune că tatăl său ar trebui să se mulţumească pentru că aceasta şi-a făcut cât de cât o înfăţişare masculină. “Aş vrea să-l fac fericit pe tata, dar, din nefericire, părerile lui despre mine nu corespund realităţii”, a spus Gigi, care se declară pe deplin satisfăcută de partenera sa. 

Fata este rezultată din relaţia miliardarului cu actriţa Kelly Yao Wei. Cecil Chao se laudă că a fost un mare crai şi că a făcut sex cu circa 10.000 de femei.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net