Două cutremure puternice în Italia, de 5,4 și 5,9 grade

Ultima actualizare:

    Cutremur în Italia. Magnitudinea estimată: 6,5 - 7,1 pe scara Richter
Cutremur în Italia. Magnitudinea estimată: 6,5 - 7,1 pe scara Richter

La sfârșitul lunii august, Italia era devastată de un cutremur de 6,2 grade, care a dus la moartea a aproape 300 de persoane, iar miercuri seara, 26 octombrie, a fost din nou aproape de o nouă tragedie.

UPDATE ORA 23:00: Școlile din Macerata, L'Aquila, Camerino, Assisi, Bastia Umbra, Terni, Rieti, Ascoli Piceno, Perugia, Teramo şi Castelli vor fi închise joi, 27 octombrie.

UPDATE ora 22:30: Două ore mai târziu, al doilea cutremur produs în aceeaşi zonă a avut intensitatea de 5,9, anunță DIGI24. Cutremurul a afectat structura bisericii Santa Maria delle Grazie din Norcia. Două persoane au fost rănite în localitatea Visso. Câteva clădiri vechi s-au prăbușit. Locuitorii din Castelsantangelo sul Nera și cei din Marche au rămas fără electricitate.

Un seism de 5,4 grade pe scara Richter s-a produs la 66 de kilometri de Perugia, dar s-a simțit foarte tare și la Roma, unde s-au înregistrat câteva daune.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de doar 9 kilometri, la ora 19:10, ora Italiei, informează The Independent. Cetățenii din Croația și Slovenia au anunțat că au simțit o mișcare a pământului la doar câteva secunde după italieni.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net