În cutia asta încape o întreagă bucătărie VIDEO

Ultima actualizare:
Cutia "Camp Champ" este atât de dotată, încât îți face bucătăria de rușine
Cutia "Camp Champ" este atât de dotată, încât îți face bucătăria de rușine

“Camp Champ”(campionul campingului n.r) este o cutie portabilă care se transformă într-o mini bucătărie, pe care o poți lua atunci cand te duci să campezi. Setul conține șase lucruri pe care trebuie să le aibă orice bucătar care se respectă: un aragaz, dulapuri, cântare, un raft pentru condimente și un raft plin cu cuțite, pe lângă multe alte facilități extraordinare.

Cei mai mulți oameni care sunt pasionați de camping au experimentat acel sentiment îngrozitor, după ce au descoperit că și-au uitat desfăcătorul acasă. Această bucătărie portabilă înseamnă că nu vei mai avea parte de astfel de evenimente neplăcute, atunci când te duci în vacanță, conform Daily Mail.

Camp Champ, o bucătărie într-o cutie

Această cutie foarte eleborată are tot ce ai nevoie și îți face bucătăria de rușine. Are inclusiv un aparat de făcut cafea, iar întregul echipament este îndeajuns pentru a satisface nevoile a șase persoane. În plus, nu trebuie să te temi că sa va strica dacă plouă, bucătăria “Camp Champ” este impermeabilă. Dacă toate aceste facilități uimitoare nu te-au convins, cutia portabilă conține și un set de fotolii, un grătar, tacâmuri și vase speciale pentru desert.

Bucătăria portabilă este făcută manual


    Cutia
Cutia

“Camp Champ” este făcută dintr-o suprafață laminată, special concepută pentru bucătarii amatori, dar și profesioniști și este extraordinar de încăpătoare. Deci poți să iei câtă șampanie vrei în vacanță, fără să îți încarci bagajele. Și mai uimitor este faptul că mini bucătăria  este făcută manual și promite să îți ofere o experiență inedită, dacă o iei cu tine în concediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net