Curiozităţi despre copiii Ducelui şi Ducesei de Cambridge. De ce nu are voie George să aibă un prieten bun

Ultima actualizare:

    Prinţul George are 4 ani, iar Charlotte are 2 ani Foto:Getty
Prinţul George are 4 ani, iar Charlotte are 2 ani Foto:Getty

Casa Regală a Marii Britanii este apreciată de mii de oameni pentru discreţia de care dă dovadă şi pentru apariţiile publice marcate de diplomaţie. În ciuda faptului că nu se ştiu multe lucruri despre viaţa personală a membrilor familiei, sunt cunoscut o serie de chestiuni interesante şi amuzante despre cei doi copii ai Ducelui şi Ducesei de Cambridge.

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton sunt părinţii a doi copii şi îl aşteaptă pe cel de-al treilea.  Conform publicaţiei PureWow, există câteva lucruri interesante despre Prinţul George (4 ani) şi Prinţesa Charlotte (2 ani). 


    Kate şi William vor deveni părinţi pentru a treia oarăFoto:Getty
Kate şi William vor deveni părinţi pentru a treia oarăFoto:Getty

Micul Prinţ George obişnuieşte să o strige pe bunica sa “Gan-Gan”. Nici George, dar nici Charlotte nu au un nume de familie oficial. Acest lucru se datorează în parte faptului că linia numelor de familie atribuite acestora este mult mai complicată, dar şi pentru că titlul de înălţimea sa regală este suficient de rezonant. În situaţiile în care au nevoie de un nume de familie pentru a completa anumite formulare guvernamentale sau documente şcolare, părinţii au ales numele casei pe care o reprezintă. Aşadar,George va fi strigat în sala de clasă cu numele George Cambridge, potrivit Adevărul. 

Prinţului George îi este interzis să aibă un prieten foarte bun la şcoală pentru că regulile şcolii pe care o urmează nu încurajează apropierea de un singur coleg pentru că astfel ceilalţi s-ar putea simţi excluşi şi discriminaţi. Mai mult decât atât, politica şcolii exprimă cşar că atunci când un elev doreşte să îşi serbeze ziua de naştere, el trebuie să îşi invite fie toţi colegii de clasă, fie nici măcar unul. 

insistă ca George şi Charlotte să ştie cine a fost Prinţesa Diana şi care a fost contribuţia ei. Conform Prinţului William, el le spune frecvent poveşti despre Diana, iar pozele cu Prinţesa Inimilor, prezente peste tot în palat, au rolul de a le aminti copiilor de bunica lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net