Cum văd copiii căsătoria gay VIDEO

Ultima actualizare:

    Mai mullți copii au fost întrebați ce cred despre căsătoria între persoanele de același sex. Răspunsurile lor sunt cu adevărat uimitoare.Foto: captură video
Mai mullți copii au fost întrebați ce cred despre căsătoria între persoanele de același sex. Răspunsurile lor sunt cu adevărat uimitoare.Foto: captură video

Vineri (26 iunie) a fost o zi istorică pentru America. Curtea supremă a legalizat căsătoria gay în toate cele 50 de state americane. Cu această ocazie, prezentatorul Jimmy Kimmel (47 de ani) a luat cu asalt străzile și i-a întrebat pe copii ce cred despre căsătoria între persoanele de același sex.

Pentru că mai multe persoane nu sunt de acord cu căsătoria gay și își pun întrebeare „cum să le explic copiilor mei despre relațiile homosexuale”, Jimmy Kimmel a prezentat în emisiunea lui un interviu cu câțiva copii foarte isteți. Micuții au avut răspunsuri cu adevărat senzaționale și se pare că sunt mai toleranți și mai deschiși decât generațiile anterioare.

Copiii au dat răspunsuri uimitoare

Se pare că micuții înțeleg perfect ce înseamnă drepturile comunității LGBT (lesbiene, bisexuali, gay, transsexuali n.r) și sunt de acord cu căsătoria între persoanele de același sex.

"Se căsătoresc pentru că se iubesc și au o conexiune specială", a spus unul din copii. Nu toți au știut să răspundă. Cei mai mici au dat răspunsuri amuzante, una din fetițe se pare că nu a avut o discuție cu părinții ei pe această temă și a crezut că a fi gay înseamnă să îți rupi un picior. Un alt copilaș a spus că doi oameni ar trebui să se căsătorească după-amiaza. Un băiețel simpatic a spus că este de acord total cu căsătoria gay, dar că el nu se va însura vreodată, pentru că soțul sau soția are dreptul la jumătate din banii lui.

O altă fetiță a avut un răspuns inedit. A spus că pentru unii copii este greu să înțeleagă căsătoria între persoanele de același sex, dar pentru ea e ușor să înțeleagă acest lucru. Fetița a spus că există o singură condiție pentru ca doi oameni să aibă voie să se căsătorească: să fie adulți. Copilașii s-au pus de acord asupra faptului că dacă doi oameni se iubesc, ar trebui să aibă dreptul să se căsătorească, indiferent de orientarea sexuală pe care o au.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net