Cum va arăta petrecerea de nuntă a lui Harry şi Meghan. Are legătură cu o pasiune mai veche de-a prinţului

Ultima actualizare:

    Harry şi Meghan Marklefoto: Getty
Harry şi Meghan Marklefoto: Getty

Prinţul Harry are un trecut cel puţin controversat: un împătimit petrecăreţ, puţini credeau că se va căsători aşa curând. Meghan Markle a reuşit însă să îl schimbe pe fiul cel mic al Dianei, iar în mai puţin de o săptămână, va deveni un bărbat însurat, la casa lui. Însă Prinţul nu e dispus să lase în urmă cu totul zilele în care mergea în cluburi.

Cel puţin la asta ne duce cu gândul tematica petrecerii de după ceremonia religioasă care va avea loc pe 19 mai. Conform thecut.com, Harry vrea ca petrecerea să aibă o temă de carnaval şi să semene cu clubul lui preferat din Londra. 

Harry şi Meghan se vor căsători la Capela St. George din Windsor, iar apoi 200 de prieteni şi rude vor petrece alături de cuplu la Frogmore House. Prinţul are un plan clar pentru petrecere: vrea ca locaţia să semene cu Mahiki, un bar frecventat de londonezii cu bani şi celebrităţi precum Rihanna, unde o sticlă de băutură costă câteva sute de lire. De altfel, când clubul a fost deschis în 2005, şi Harry şi William au fost clienţi fideli. 

Deşi zvonurile nu au fost confirmate, nu par foarte improbabile. Se ştie că Harry e fan al petrecerilor tematice: în 2014, când a împlinit 30 de ani, el a organizat o petrecere cu tematică de iarnă, când a închiriat maşini de făcut zăpadă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net