Cum să îţi pui la punct soţia: sfaturile unui terapeut din Arabia Saudită

Ultima actualizare:

    Un terapeut din Arabia Saudită susţine că ştie cum trebuie pusă la punct o femeie
Un terapeut din Arabia Saudită susţine că ştie cum trebuie pusă la punct o femeie

Un terapeut din Arabia Saudită a publicat un clip în care explică ce trebuie să faci pentru a-ţi pune la punct soţia, în cazul în care acesta nu îşi ascultă bărbatul. Conform acestuia, metoda propusă de el este cea corectă pentru un musulman.

Khaled Al-Saqaby susţine că bărbaţii trebuie să urmeze trei paşi în cazul în care soţiile lor nu sunt ascultătoare: mai întâi să vorbească cu ele, apoi să le ignore în pat şi în final să le bată. El spune în clipul publicat pe internet la începutul anului că o femeie cu siguranţă va cauza probleme soţului, pentru că vrea să fie egală cu el, conform dailymail.co.uk. 

"Cred că apare o problemă când bărbaţii nu ştiu să rezolve problema lipsei de disciplină. Unele femei nu îşi ascultă soţii. Primul pas e să le reamintiţi care sunt drepturile şi responsabilităţile lor conform lui Allah. Apoi să le ignoraţi în pat. E mai uşor pentru o femeie să nu mai dormi în cameră cu ea, dar e greu când e ignorată în pat", spune bărbatul. 

El insistă că violenţa fizică nu e o soluţie, dar că acesta poate fi folosită dacă nu există altă opţiune. "Bătaia nu trebuie aplicată cu o funie sau un obiect ascuţit, cum fac unii bărbaţi. Trebuie aplicată cu o scobitoare sau o bastită. Femeia trebuie doar să simtă că a greşit în faţa soţului", a completat Al-Saqaby. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
Elisabeta Movila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net