Cum reușește Prințul Harry să-și ia iubita de la aeroport fără să-i vadă nimeni

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și iubita sa, Meghan Merkleclick
Prințul Harry și iubita sa, Meghan Merkleclick

Membrii Casei Regale Britanice sunt unii dintre cei mai urmăriți oameni din lume. Viața lor privată a devenit interesantă la nivel mondial, mai ales când vorbim despre Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry,

Dacă William s-a așezat la casa lui și are acum o familie împlinită din care nu lipsesc micuții adorabili George și Charlotte, în cazul lui Harry, rebelul Casei Regale, lucrurile stau diferit. Până acum a bifat relații cu persoane mai mult sau mai puțin cunoscute, dar cea pe care o are în prezent, cu actrița Meghan Markle, este mai dezbătută ca oricând. 

Mulți se așteaptă să-i vadă la altar, iar curiozitatea în ceea ce-i privește este la cote maxime. Fotoreporterii încearcă să surprindă orice gest, orice întâlnire și orice mic detaliu care face legătura între cei doi. Cel mai nou lucru aflat este cum reușește Harry să-și ia iubita de la aeroport fără ca nimeni să știe.

Faptul că este membru al uneia dintre cele mai puternice familii din lume are avantajele sale, așa că, atunci când Meghan zboară din Toronto pe Aeroportul Heathrow din Londra, prințul are posibilitatea să meargă direct pe pistă și să o aștepte acolo cu o mașină care să o scutească de toate controalele la care ar trebui să fie supusă. Documentele actriței sunt verificate în timp ce se află încă în avion sau chiar înainte de începerea zborului, notează Metro. În acest fel, Meghan Markle reușește să jongleze cu fotografii care ar aștepta-o mereu la Terminalul Sosiri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net