Cum își alegea Gaddafi sclavele sexuale minore: „Nu te teme, îți sunt tată, frate și iubit”

Ultima actualizare:

    Muammar al-Gaddafi era cunoscut pentru orgiile la care lua parte cu sclave sexuale minoreFoto: Getty
Muammar al-Gaddafi era cunoscut pentru orgiile la care lua parte cu sclave sexuale minoreFoto: Getty

Fostul lider libian, Muammar al-Gaddafi, executat în urma Primăverii Arabe, era recunoscut pentru pedofilie și orgiile sexuale la care lua parte. În spatele ușilor închise, în fortăreața de lângă Tripoli, Gaddafi obliga copii, fete și băieți deopotrivă să întrețină relații sexuale cu el.

Unele dintre aceste relatări au fost dezvăluite de Annick Cojean, jurnalistă la cotidianul Le Monde, care a scris într-un bestseller despre drama unei adolescente de 15 ani, dusă special fostului dictator al Libiei pentru a-i fi sclavă sexuală.

Jurnalista povestește în cartea „Haremul lui Gaddafi” că despotul era foarte selectiv în ceea ce privește femeile care urmau să-i îndeplinească dorințele sexuale. Era atras în special de anumite categorii de femeie, precum celebrități, studente, eleve, jurnaliste, dar și soții de demnitari. Atunci când își alegea o femeie, i se făceau analize de sânge înainte de a merge în patul dictatorului, pentru a fi sigur că partenera este sănătoasă, relatează historia.ro.


    Era foarte selectiv cu femeile care urmau să-i fie sclave sexualeFoto: Getty
Era foarte selectiv cu femeile care urmau să-i fie sclave sexualeFoto: Getty

Cojean povestește despre o elevă de 15 ani, pe nume Soraya, pe care Gaddafi a întâlnit-o în timpul unei ceremonii în care fetița i-a adus (cum este obiceiul în cazul dictatorilor) un buchet de flori. Gaddafi le-a indicat discret acoliților săi că o dorește pe copilă, așa că a doua zi, i-a fost oferită în camera personală din beciul fortăreței. Înainte de a-l întâlni pe lider, fata a fost dusă la palat unde a fost dezbrăcată, epilată și abia apoi dusă la despot.

Când a văzut-o, acesta i-a spus direct ce dorește de la ea: „Nu-ți fie teamă. Sunt tatăl tău. Sunt și fratele, și iubitul tău. Voi fi totul pentru tine, pentru că vei rămâne să locuiești cu mine pentru totdeauna.” Cum era de așteptat, Soraya l-a respins și drept pedeapsă, a fost dată pe mâna șefului haremului, pentru „a fi educată”. A fost obligată să se uite la înregistrări pornografice și să-l privească pe Gaddafi cum viola fete și băieți. Copila a fost ținută la palat cinci ani, timp în care a fost violată aproape zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net