Cum a fost surprinsă Meghan Markle. E prima dată când iubita unui prinț e văzută așa

Ultima actualizare:

    Meghan Markle iese din tiparele obișnuite ale iubitelor de prințiFoto: Getty
Meghan Markle iese din tiparele obișnuite ale iubitelor de prințiFoto: Getty

Se crede că odată ce ești iubita sau soția unui prinț, ai parte doar de o viață luxoasă, departe de responsabilitățile zilnice. Nu la fel se poate spune și despre Meghan Markle (35 de ani). Este prima dată când partenera unui bărbat de viță nobilă a fost surprinsă într-o astefel de ipostază.

Iubita Prințului Harry a decis să înfrunte gerul iernii din Toronto și să meargă la cumpărături, în timp ce el se află într-o zonă mai caldă, în Caraibe, informează Daily Mail. Se pare că Meghan nu a fost nevoită să se deplaseze doar pentru câteva lucruri necesare în casă. Luându-ne după coșul de cumpărături plin de produse, pe care cu greu îl împingea în parcarea magazinului, actrița nu pare să fugă de treburile casnice. Probabil acesta este unul dintre multele aspecte admirate de Harry la frumoasa brunetă.

Ea nu s-a sfiit să părăsească zona de confort a căminului și s-a îmbrăcat cu haine groase, acoperindu-și capul cu o șapcă pentru a nu fi ușor recunoscută și a mers să achiziționeze tot ce-i trebuia.


    Prințul Harry se află în cea de-a 15-a zi a turului prin Insulele CaraibeFoto: Getty
Prințul Harry se află în cea de-a 15-a zi a turului prin Insulele CaraibeFoto: Getty

Între timp, Prințul Harry se află în cea de-a 15-a zi a turului în Caraibe, unde promovează o campanie de răspândire a toleranței față de persoanele infectate cu virusul HIV. El tocmai a părăsit Insula Barbados, țara natală a Rihannei. Atât ea, cât și Prințul Harry au participat împreună la această campanie, fiind de acord să-și facă un test de depistare a SIDA, după ce cântăreața pop a susținut un concert.

Vezi aici cum a fost surprinsă iubita Prințului Harry

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net