Cum au fost copiii ademeniți în McDonald’s-ul groazei înainte de atacul din Munchen

Ultima actualizare:

    Victimele din restaurantul McDonald's în care s-a desfășurat atacul ar fi fost ademenite acolofoto: Getty
Victimele din restaurantul McDonald's în care s-a desfășurat atacul ar fi fost ademenite acolofoto: Getty

Un adolescent în vârstă de 18 ani a făcut masacru într-un complex comercial din Munchen, vineri seară (22 iulie). Bărbatul, care are dublă cetățenie – germană și iraniană – a omorât nouă persoane și a rănit alte 21, după ce a deschis focul la întâmplare în mall-ul german Olympus și într-un restaurant McDonald’s din apropiere.

Printre persoanele decedate s-au numărat și copii și adolescenți, spun martorii. Se pare că aceștia nu s-ar fi aflat din întâmplare în localul respectiv, potrivit thesun.co.uk. Tinerii ar fi fost ademeniți acolo prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

Atacatorul și-ar fi creat un profil fals de Facebook cu numele Selina Akim, sub acoperirea căruia s-a dat drept o tânără domnișoară. De pe contul respectiv, bărbatul ar fi publicat mesaje conform cărora cei care ar fi venit la McDonald’s-ul respectiv ar fi urmat să primească mâncare gratis. „Veniți astăzi la 16.00 la OEZ (restaurantul unde s-a desfășurat atacul, n.r.) micuților! Vă pot cumpăra ceva dacă vreți, dar nimic prea scump”, ar fi scris Selina Akim.

Deocamdată, informațiile nu au fost confirmate în mod oficial, fiind doar o ipoteză. Polițiștii au declarat că reclama de pe Facebook este doar „o parte a investigației cuprinzătoare pe care o conduc”. Nu se știe dacă atacul a fost unul terorist sau criminal, însă, potrivit thesun.co.uk, autoritățile investighează un videoclip unde atacatorul apare plângându-se că ar fi fost „batjocorit timp de șapte ani”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net