Cum arată 400 de vagine expuse pe pereți VIDEO

Ultima actualizare:

    Artistul Jamie McCartney a lucrat cinci ani la mulajele vulvelor a 400 de femeicaptură: YouTube
Artistul Jamie McCartney a lucrat cinci ani la mulajele vulvelor a 400 de femeicaptură: YouTube

Un artist britanic s-a gândit să le facă pe femei fericite, dar și pe bărbați și a realizat o expoziție cu mulajele a 400 de vulve.

Jamie McCartney este un artist, care a dorit să sărbătorească frumusețea și diversitatea anatomiei feminine printr-o expoziție inedită în orașul Boulder, din Statele Unite ale Americii, informează mirror.co.uk.

Doar 5% dintre femei au vulve ideale

Prezentarea publică se numește "Marele Zid al Vaginelor" și face parte din festivalul dedicate femeilor Red Tent Revival, care are loc în statul Colorado. Sculptorul a foslosit mulajele din zona intimă a 400 de femei, din 20 de țări, cu vârste cuprinse între 18 și 76 de ani, pe care le-a expus pe un perete lung de opt metri.

Jamie McCartney a mărturisit că timp de cinci ani s-a concentrat pe varietatea organelor sexual ale femeilor și că vrea să demonstreze reprezentantelor sexului slab că nu există un standard de frumusețe, așa că nu are rost să apeleze la chirurgia estetică pentru a ajusta un vagin. "Nu există informații despre vulve nicăieri, așa că femeile pot fi convinse foarte ușor să se opereze. Dacă te uiți la textele medicale despre aparatul genital al unei femei, afli că descrierile nu sunt amănunțite. «Marele Zid al Vaginelor» prezintă 400 de femei și dacă te uiți atentă o să vezi că există cineva acolo care arată puțin ca tine", a declarat artistul.

"Această expoziție este eficientă în combaterea mesajelor care vin din partea chirurgilor plastici, care spun că ești defectă dacă nu ai o vulvă de copil. Numai 5% din mulaje se încadrează în tiparul ideal. Așa că nu cred că 95% dintre femei sunt defecte. Așa ceva nu e posibil", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net