Cu adevărat adorabil! Primele cuvinte ale Prinţului Louis. Nu au fost nici «mami», nici «tati»

Ultima actualizare:

    Prinţul Louis va împlini 2 ani în apriliefoto: Profimedia
Prinţul Louis va împlini 2 ani în apriliefoto: Profimedia

Are trei copii şi vorbeşte mereu despre ei cu zâmbetul pe buze, împărtăşind fară rezerve micile momente haioase care îi fac viaţa mai frumoasă. Kate Middleton e ducesă, dar ca orice mamă se bucură de clipele petrecute cu cei mici. Primele cuvinte ale lui George, Charlotte şi Louis sunt la fel de importante şi pentru soţia Prinţului William, care a povestit că mezinul ei a început să vorbească.

Dacă George şi Charlotte au fost mai "clasici" şi primele lor vorbe au fost "mami" şi "tati", Louis, care va împlini doi ani în aprilie, a spus prima oară "Mary Berry", conform mirror.co.uk. Invitată la BBC pentru o ediţie de Crăciun unde va găti alături de William şi cheful Mary Berry, fostă jurată la emisiunea Bake Off, Kate a povestit că Louis a învăţat să vorbească citind coperţile cărţilor din bibliotecă. Întâmplarea face ca fix pe raftul de jos, unde ajuns băiatul, să se afle cărţile de gătit ale lui Kate. Iar pe cele mai multe apre numele lui Berry. 

"Copiii sunt fascinaţi de feţe, iar faţa ta e pe toate cărţile mele de gătit. Te-ar recunoaşte imediat", i-a spus ducesa lui Berry, la emisiunea BBC. 

Kate e pasionată de gătit

Kate Middleton şi Prinţul William, alături de Mary Berry
Kate Middleton şi Prinţul William, alături de Mary Berry

Kate şi William vor fi invitaţi la emisiunea de Crăciun a lui Mary Berry, alături de George, care are deja şase ani, şi de Charlotte, care are patru. Ei vor găti pentru organizaţii de caritate, dar şi pentru soldaţii care sunt de serviciu în ziua de Crăciun. 

Mary Berry e unul dintre cei mai faimoşi chefi din Marea Britanie, iar la 84 de ani încă apare la emisiuni şi găteşte intens. Ea şi ducesa sunt prietene de şase ani, când s-au întâlnit la un eveniment de caritate pentru copii, unde au gătit împreună. De altfel, se ştie că soţia lui William e o bucătărească perfectă şi că a avut şi un magazin de prăjituri cu fratele ei, înainte de a se căsători. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net