Cristi Tabără, gafă jenantă la Publika Tv! A trebuit să își ceară scuze

Ultima actualizare:

    foto: Wikipedia
foto: Wikipedia

Cristi Tabără s-a făcut de râs la televiziunea Publik din Republica Moldova, luând de bune niște imagini prelucrate de un site de satiră. În centrul discursului rostit de Tabără a fost Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

În timpul unei conferințe de presă susținută de Maia Sandu despre efectele nefaste pe care le va avea noua lege electorală implementată în Republica Moldova, fosta candidată la președinție a fost flancată de mai mulți tineri care au afișat o serie de mesaje pe niște coli albe. 

Unul dintre mesaje în imaginea originală era „Abrogați și apoi plecați!”. Redactorii site-ului de satiră Times New Moldovan, replica de peste Prut a lui Times New Roman, au înlocuit acest mesaj cu textul „Free Petrenco”. Petrenco este un politician al Partidului Comunist din Republica Moldova, unul dintre adversarii Maiei Sandu. 

simeon stalpnicul png

Un alt mesaj prelucrat a fost „Renato Usatii, We miss you, We need you”. Renato Usatii este un om de afaceri dubios, lider al opoziţiei pro-ruse din Republica Moldova, care în prezent exercită funcţia de primar al municipiului Bălţi. În octombrie 2016, a fost acuzat că ar fi ordonat asasinarea unui bancher la Londra şi că apoi i-ar fi oferit 600.000 de dolari asasinului ca să-şi schimbe declaraţiile. 

Într-o altă imagine prelucrată Maia Sandu apărea alături de Nicolas Cage, pe poză apărând sigla celor de la Times New Moldovan. 

„Sunt niște oameni acolo care țin în mână tot felul de hârtii și undeva în colțul din stânga sus apare,un domn care se scarpină la nas și pe hartiuța lui scrie „Free Petrenco”. Problema lui este să-l elibereze pe Petrenco, probabil un personaj pozitiv din istoria Republicii Moldova care trebuie neaparat eliberat cu ajutorul celor de la PAS”, a spus Tabăra, în încercarea lui de a o ataca pe Maia Sandu.

Ulterior, Tabără a recunoscut că a gafat impadonabil, dar era prea tarziu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net