Criminalii ăștia sunt liberi după ce au făcut zeci de victime

Ultima actualizare:

    Criminalul columbian Pedro Lopez. FOTO www.thoughtco.com
Criminalul columbian Pedro Lopez. FOTO www.thoughtco.com

Există cazuri în care criminali în serie care au ucis sute de oameni se plimbă nestingheriţi în libertate, după ce au petrecut doar câţiva ani în închisoare pentru odioasele lor crime.

Un astfel de exemplu este cel al lui Pedro Lopez. Criminalul columbianul a fost condamnat pentru omorârea a nu mai puţin de 80 de fete, însă acesta susţine că ar fi violat şi ucis peste 300 de tinere pe teritoriul a trei ţări – Columbia, Peru şi Ecuador. Ucigaşul cunoscut drept „Monstrul din Anzi” a devenit cunoscut în anul 1980, când i-a condus pe poliţiştii din Ecuador la o groapă, unde erau îngropate 53 de fete cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. În anul 1983, Pedro Lopez a fost găsit vinovat pentru asasinarea a 110 fete în Ecuador. Acesta a mărturisit că ar fi ucis alte 240 de tinere în Peru şi Columbia. În anul 1998, criminalul columbian a fost eliberat pentru bună purtare dintr-un spital psihiatric din Ecuador, în care a petrecut 14 ani de zile. În momentul internării, Pedro Lopez a fost expertizat psihiatric, stabilindu-se că nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor. După eliberarea sa, columbianul s-a făcut nevăzut, iar nimeni nu mai ştie mare lucru despre el. Poliţiştii columbieni îl caută şi în ziua de astăzi deoarece se bănuieşte că ar mai fi comis un omor în cursul anului 2002.

Nikolai Dzhumagaliev este un criminal în serie condamnat pentru că ar fi ucis, între 1979 şi 1980, şapte persoane pe teritoriul actualului stat Kazahstan. Acesta este acuzat bănuit că ar fi omorât şi mâncat cel puţin nouă femei din zona Amaty. „Întotdeauna mi-a plăcut să vânez, am mers de multe ori la vânătoare, dar a fost prima dată când am vânat o femeie. Când am ieşit pe traseul Uzun – agach – Maibulak, am văzut o tânără ţărăncuţă, care era singură. Am simţit cum inima a început să-mi bată şi am alergat după ea. Auzind paşii mei, s-a întors, dar am prins-o şi mi-am pus braţul în jurul ei, târând-o pe marginea drumului. Ea a rezistat, până i-am tăiat gâtul cu un cuţit. Apoi i-am băut sângele. În acel moment, din sat a apărut un autobuz. M-am aşezat la pământ şi m-am ghemuit lângă cadavru. În timp ce mă culcam îmi simţeam mâinile reci. După ce autobuzul a plecat, mi-am încălzit mâinile de corpul femeii pe care am dezbrăcat-o goală. I-am tăiat pieptul, am îndepărtat ovarele, am separat pelvisul şi şoldurile. Am băgat acestea în rucsat şi le-am dus acasă. Am topit găsimea, după care au pus resturile într-o maşină de tocat carne şi am făcut găluşte. Am ţinut carnea doar pentru mine, nu am împărţit cu nimeni. O lună mi-a luat să o mănânc pe toată”, aşa şi-a descris prima crimă Nikolai Dzhumagaliev. Acesta a fost închis și eliberat de mai multe ori, scrie adevărul.ro.

Karla Homolka este o criminală în serie din Canada, ce a acţionat împreună cu soţul ei, Paul Bernardo. Cei doi sunt acuzaţi că ar fi violat şi omorât cel puţin trei tinere. Aceasta a devenit cunoscută după ce a fost condamnată pentru că între 1991 şi 1992, ar fi violat şi ucis două fete din Ontariu, precum şi pe sora sa Tammy. În 1995, Paul Bernardo a fost condamnat la închisoare pe viaţă. În timpul anchetei, Karla Homolka le-a declarat anchetatorilor că soţul ei a forţat-o să ia parte la cele trei crime şi că ea nu a fost decât un complice. Criminala a ajuns la o înţelegere cu procurorii, fiind condamnată la 12 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net