Crimă și pedeapsă. Femeia care a ucis o româncă în Emiratele Arabe Unite a fost executată

Ultima actualizare:

    Ibolya Ryan (47 de ani) a lăsat în urmă doi copii de 11 ani
Ibolya Ryan (47 de ani) a lăsat în urmă doi copii de 11 ani

Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, femeia de 31 de ani din Emiratele Arabe Unite care a ucis-o în luna decembrie 2014 pe Ibolya Ryan, cetățean american de origine română, a fost executată azi. Atacatoarea a fost condamnată la moarte și pentru că propaga pe rețelele de socializare ideologii extremiste, menite să submineze autoritatea statului, și fiindcă a sprijinit financiar organizații teroriste în vederea comiterii de atacuri sângeroase.

Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi a fost executată în Arabia Saudită pentru uciderea educatoarei Ibolya Ryan, o americancă cu origini românești în vârstă de 47 de ani, scrie agenția de presă WAM. Femeia a căzut victimă unui atac la întâmplare, comis de Hashemi, care își jurase să ucidă un cetățean străin, fără motiv, nu neapărat american. Totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie a anului trecut, într-un mall din Abu Dhabi, unde se dusese pentru cumpărături. Camerele de supraveghere au surprins-o pe aceasta alergând de un agresor îmbrăcat în negru (robă tradițională arabă și văl) și refugiindu-se într-un lift. Ibolya Ryan a fost înjunghiată de mai multe ori, nu înainte de a se lupta cu agresoarea sa, care a părăsit mall-ul în fugă. Victima fusese transferată cu serviciul în Emiratele Arabe și avea doi copii, gemeni, în vârstă de 11 ani.

Autoritățile arabe nu au specificat cum a fost executată Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi. În această țară, condamnările la moarte sunt foarte rare și se dau atunci când actele săvârșite pun în pericol securitatea națională. Este foarte plauzilbil ca femeia să fi fost executată pentru legăturile ei cu organizațiile teroriste, și mai puțin pentru crimă. Emiratele Arabe Unite, o federaţie de şapte state, este un aliat strategic al SUA și al țărilor din Europa Centrală și de Vest în lupta împotriva grupării Statului Islamic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net