Crima care a şocat poliţia! Fetiţă de 10 ani, drogată, violată şi dezmembrată de propria familie

Ultima actualizare:

    Mama fetei şi iubitul ei au fost arestaţi şi sunt suspecaţi de crimă
Mama fetei şi iubitul ei au fost arestaţi şi sunt suspecaţi de crimă

Cadavrul unei fetiţe de 10 ani a fost descoperit într-o cadă după ce micuţa ar fi fost drogată şi violată chiar de ziua ei. Mama fetei, iubitul ei şi verişoara acestuia au fost arestaţi, fiind suspecţi în acesta caz.

Victoria Martens a fost injectată cu metamfetamină, violată, strangulată şi înjughiată, iar apoi trupul ei a fost înfăşurat într-o pătură şi incendiat, conform poliţiei. Detectivii au descris crima ca fiind "cel mai violent act" pe care l-au văzut vreodată.

Mama fetei, Michelle Martens, în vârstă de 35 de ani, iubitul ei, Fabian Gonzales, de 31 fde ani şi verişoara lui, Jessica Kelley, au fost arestaţi. 

Cadavrul a fost descoperit după ce poliţia a fost alertată de vecini care au văzut fum ieşind din baie, în oraşul Alburquerque din New Mexico. În apartament, oamenii legii au găsit trupul micuţei arzând în cadă, iar bucaţi din cadavru puse în pungi în maşina de spălat şi sânge pe podeaua dormitorului. 

Mama copilei şi iubitul ei, care erau împreună de o lună, ar putea fi puşi sub acuzare dacă sunt găsiţi vinovaţi. Martens a recunoscut că Gonzales şi Kelley i-au dat fetiţei metamfetamină pentru a o linişti ca să poate face sex cu ea, conform mirror.co.uk. Gonzales ar fi violat-o pe Victoria, iar Kelley ar fi înjughiat-o şi strangulat-o, iar apoi ar fi dezmembrat trupul. Mama fetei susţine că nu a fost implicată în crimă. 

Potrivit poliţiei, trupul era atât de mutilat, încât criminaliştii nu au putut spune cu siguranţă care a fost cauza morţii. Ei aşteaptă acum rezultatele examinării post-mortem. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net