Crima care a îngrozit Republica Moldova. Tânără, găsită strangulată

Ultima actualizare:

    Gabriela Patraşcu a dispărut pe 11 ianuariefoto: realitatea.md
Gabriela Patraşcu a dispărut pe 11 ianuariefoto: realitatea.md

O stundetă la medicină, dată dispărută pe 11 ianuarie, a fost găsită strangulată în Chişinău. Oamenii legii i-au în calcul varianta unui suicid, având în vedere că fata avea toate bunurile asupra ei şi nu avea semne de violenţă vizibile pe corp.

Gabriela Patraşcu a dispărut pe 11 ianuarie, iar autorităţile i-au găsit trupul neînsufleţit miercuri (20 ianuarie) în Chişinău. Fata era strangulată, iar pe trupul ei, medicii nu au găsit urme de violenţă pe corpul său. Conform realitatea.md, ea avea toate bunurile asupra ei. 

Vizitase site-uri cu cazuri de sinucidere

Oamenii legii i-au în considerare varianta sinuciderii. Ei au mai declarat că fata ar fi putut fi răpită sau s-ar fi putut retrage la o mânăstire. 

”Poliția s-a autosesizat imediat când părinții au anunțat pe data de 12 ianuarie, la ora 16.00. Până a se adresa la poliție, părinții au făcut apel la site-urile de socializare. Noi luăm în calcul trei versiuni: ar fi putut fi răpită, putea sa ajungă într-un caz nefericit – gheață, îngheț, gură de canalizare, sinucidere, sau s-ar fi retras în firea ei spirituală, într-o mănăstire. Fiind efectuate cercetări în apartamentul unde locuiește tânăra, nu au fost stabilite urme de violență sau dezordine. Lipseau doar geanta și hainele în care s-a îmbrăcat”, a declarat Pavel Voicu, șeful Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Poliţiştii au găsit pe calculatorul fetei mai multe site-uri cu poveşti despre diverse cazuri de sinucidere. Fata era o fire retrasă, nu avea prieteni şi mergea des la biserică. 

"Ne-a îngrijorat faptul că în computerul ei am găsit site-uri privind cazuri de sinucidere. Tatăl său era sever, se plângea colegilor că este singură, vrea să abandoneze studiile, să plece undeva etc. Tânăra esre caracterizată ca o persoană specifică, retrasă, nu avea prieten, învăța tot timpul, frecventa biserica, era foarte credincioasă. În afară de o colegă de facultate nu comunica, nu telefona pe nimeni. Colegii au încercat să o atragă în viața studențească, dar ea refuza. Avem obligațiunea de a o găsi, dar o să o găsim”, a mai adăugat Pavel Voicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net