Copilă de doi ani, răpită de bonă! Ce i-a făcut femeia

Ultima actualizare:

    Fetița a fost răpită din casa părinților eifoto: Poliția din Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Fetița a fost răpită din casa părinților eifoto: Poliția din Massachusetts, Statele Unite ale Americii

O femeie în vârstă de 21 de ani a fost arestată după ce a răpit o fetiță de doi ani. Femeia a intrat ilegal în casa părinților copilei din Massachusetts, Statele Unite ale Americii, a luat-o din pătuț și a pornit cu ea la drum. Ulterior, micuța a fost găsită la numai câțiva kilometri distanță de casă, stând pe o adunătură de frunze uscate, la marginea drumului.

Părinții au dat-o dispărută în jurul orei 7.00 dimineața, iar în numai trei ore, copila a fost găsită de un cuplu. Tom și Marge Crosby circulau cu mașina când au văzut, la marginea drumului, un copil. Inițial, Tom spune că nu era sigur că ceea ce văzuse nu era o păpușă. „Nu vreau să spun că a fost o viziune, dar asta a fost – o viziune. Am condus prin zonă și apoi mi-a apărut rapid în fața ochilor. Am zis «acela a fost un copil sau o păpușă?»”, a mărturisit Tom, citat de dailymail.co.uk.

Acesta s-a întors din drum și a găsit-o pe copilă dezbrăcată, tremurând de frig pe o grămadă de frunze. Se pare că femeia o lovise și o arsese cu țigara. Mai mult, micuța era rasă pe cap și prezenta urme de agresiune. „Era conștientă, dar avea o contuzie mare pe cap”, a relatat Marge.

Părinții ei au revăzut-o la Spitalul Beverly, de unde a fost transferată la Spitalul de Copii din Boston. Medicii spun că starea ei este stabilă, însă anchetatorii încearcă să descopere detaliile întâmplării. Polițiștii au arestat-o pe Abigail Hanna, în vârstă de 21 de ani, sub acuzațiile de răpire și abuz asupra copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net