Copiii îl numesc «Monstrul». Cum este abuzat pe stradă bărbatul

Ultima actualizare:
Justin îşi caută dragostea de foarte mult timp
Justin îşi caută dragostea de foarte mult timp

Povestea lui Justin Coling este una impresionantă şi poate fi o lecţie de viaţă pentru oricine. Bărbatul în vârstă de 42 de ani din Rugby, West Midlands, Marea Britanie a devenit celebru după ce în 2012 a participat la un reality-show "Undateables" în care persoanele cu dizabilităţi îşi caută dragostea. Celebritatea însă nu l-a protejat pe eroul nostru şi de abuzurile verbale din spaţiile publice şi de prostia unora.

Justin este un om normal. Munceşte pentru o firmă care se ocupă cu printări şi a apărut prima oară în atenţia presei şi a oamenilor din Mare Britanie când televiziunea Channel 4 l-a urmărit cu camerele de filmat în căutarea dragostei. Bărbatul suferă de neurofibromatoză, o boală genetică extrem de rară care se manifestă prin tumori crescute pe chipul celui suferind.

Una din pasiunile lui Justin este muzica
Una din pasiunile lui Justin este muzica

Chiar dacă este o persoană normală şi este înconjurat de foarte mulţi prieteni, Justin recunoaşte că nu este uşor să trăieşti cu o malformaţie ca a sa. Cel mai greu este când se loveşte de oameni cu prejudecăţi. Bărbatul a povestit un incident pentru cei de la The Sun, definitor pentru tipul de probleme cu care se confruntă acesta."Oamenii sunt în general drăguţi, în ciuda aspectului meu. Mă opresc, fac poze cu ei şi foarte mulţi mă întreabă despre emisiunea în care am apărut. Nu este de fiecare dată aşa. Eram zilele trecute în drum spre casă, în autobuz, când o familie tânără cu un copii mici a urcat şi ea în el. Micuţii au început să facă semne spre mine. Mama lor le-a spus să stea cuminţi, dar m-au numit «monstru», iar mama lor a început să râdă. În zadar m-am chinuit să îi explic femeii că nu este bine să-şi încurajeze copiii când au astfel de comportament. Înţeleg că cei mici sunt curioşi când mă văd şi pot spune lucruri rele, dar nu trebuie încurajaţi", a povestit Justin.


    Una din pasiunile lui Justin este muzicaFoto Arhivă Personală
Una din pasiunile lui Justin este muzicaFoto Arhivă Personală

Profilul său de Facebook este dovada că viaţa lui Justin este cât se poate de normală. merge în cluburi, lumea îl opreşte pentru a se fotografia cu el, şi îl acceptă în ciuda aspectului său fizic. Cu prejudecăţile însă are o luptă lungă de dus.

image
image
image
image
image
image
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net