Copiii bogătașilor din Venezuela se laudă cu averea lor pe Internet, în timp ce populația moare de foame!

Ultima actualizare:
Rosines Chavez obișnuia să se pozeze cu celebritățile
Rosines Chavez obișnuia să se pozeze cu celebritățile

Copiii elitelor socialiste din Venezuela se mândresc cu averea lor pe rețelele de socializare, însă națiunea se confruntă cu una dintre cele mai mari crize din istorie. Fiica lui Hugo Chavez ar avea o avere personală de 4 miliarde de dolari, potrivit zvonurilor.

Maria Gabriela (38 de ani) și-a strâns averea în rolul de Prima Doamnă, la brașul tatălui ei. Copiii bogătașilor venezueleni postează imagini cu bogăția lor. Se pozează des cu celebrităși și cu teancuri de bani pe masă, în timp ce populația din Venezuela moare de foame. 

Fiica cea mare a lui Hugo Chavez și-a ascuns averea în conturi europene

Se zvonește că fiica cea mare a liderului revoluției socialiste din Vneezuela, Maria Gabriela, ar fi cea mai bogată femeie din țară, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Ea ar avea o avere estimată la 4 miliarde de dolari, ascunsă în conturi bancare din Europa. Maria Gabriela are imunitate diplomatică și a fost numită „ambasadorul alternativ al Națiunilor Unite în Venezuela”. 

Fata cea mică a liderului revoluției socialiste a fugit din țară

Sora cea mică a Gabrielei, Rosine, a fugit din țară, după ce populația s-a revoltat împotriva ei. Tânăra se lăuda deseori cu bogăția ei pe rețelele de socializare. La câteva ore după ce a postat o imagine în care ține în mână mii de dolari, Rosina Chavez s-a urcat într-un avion cu destinația Paris și a fugit definitiv din țară. Acest episod a avut loc în 2016. În Franța, Rosina duce o viață fără griji. Este studentă la Sorbona, în timp ce profesorii din Venezuela muncesc, practic, pe gratis din cauza hiperinflației, iar taxele universitare sunt absolut enome. 

Această imagine a făcut-o pe Rosina să fugă din țară
Această imagine a făcut-o pe Rosina să fugă din țară

Președintele Venezuelei trăiește în lux

Succesorul lui Hugo Chavez se comportă și mai rău de atât, mai notează publicaia britanică. Președintele Nicolas Maduro a fost pus la zid după ce pe internet au apărut filmulețe cu una dintre precereile extravagante organizate de el, în Istanbul, în luna septembrie a anului trecut. În țara lui, oamenii nu-și pot permite nici măcar o bucată de carne proaspătă. Copiii președintelui trăiesc și ei într-un lux absolut. Fii lui vitregi, Yoswal și Walter, au spart 45.000 de dolari într-o vacanță la Paris, unde s-au cazat la celebrul hoter Ritz. Asta în timp ce unul din 10 venezueleni își încheie ziua fără să mănânce, iar una din 12 familii este nevoită să caute hrană prin gunoaie.

Fiica lui Disdado Cabello, mâna dreaptă a lui Maduro, a atras atenția prin frumusețea ei, dar și prin stilul de viață luxos pe care îl duce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net