Contabilii responsabili cu gafa de la Oscar, amenințați cu moartea

Ultima actualizare:

    La ei se aflau plicurile cu câștigătorii foto: Guliver/Getty Images
La ei se aflau plicurile cu câștigătorii foto: Guliver/Getty Images

Au făcut-o lată! După ce au fost responsabili de cea mai mare gafă de la Oscaruri, cei doi contabili umblă cu bodyguarzi după ei. Brian Cullinan şi Martha Ruiz beneficiază acum de protecţie după ce ar fi primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare.

Brian Cullinan şi Martha Ruiz sunt vinovaţi pentru eroarea apărută la gala Oscar, în momentul înmânării plicurilor aferente categoriei ”cel mai bun film”, când musicalul ”La La Land” a fost anunţat câştigătorul trofeului, deşi adevăratul învingător era drama ”Moonlight”.

Potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC) măsuri de securitate au fost luate la locuinţele celor doi, iar site-ul TMZ.com a precizat că perechea trăieşte cu teamă acum după ce ar fi primit ameninţări pe reţelele de socializare, iar fotografii cu casele lor au fost publicate în mediul online, scrie news.ro.

Cum au fost sancţionaţi

Cei doi contabili de la compania PricewaterhouseCoopers (PwC) nu vor mai colabora niciodată cu Academia de film americană (AMPAS). Anunţul a fost făcut miercuri de reprezentanţii instituţiei.

Ei au rămas totuşi  parteneri ai cunoscutei companii de contabilitate PwC, însă nu vor mai avea niciodată permisiunea de a se ocupa vreodată de procesul de votare de la Oscaruri şi nici să mai înmâneze vreodată plicuri la galele Oscar.

Cum a fost posibilă gafa

Contabilul Brian Cullinan, despre care presa americană afirmă că era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter, în culise, cu câteva secunde înainte de producerea acestei gafe uriaşe, a înmânat prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway un alt plic decât cel care ar fi trebuit, cu ocazia anunţării celui mai important trofeu al anului din industria cinematografică americană, a precizat compania PwC într-un comunicat de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net