Circulaţie întreruptă în Gara de Nord din Paris. Un transformator a luat foc

Ultima actualizare:

    Trenurile nu mai circula in Gara de Nord din ParisFoto: Getty
Trenurile nu mai circula in Gara de Nord din ParisFoto: Getty

Traficul feroviar din Gara de Nord din Paris a fost întrerupt după ce un transformator a luat foc, marţi seară. Potrivit oficialilor Căilor Ferate, ar fi vorba de un act de sabotaj. După ora 22.30, circulaţia a fost reluată.

Update: În jurul orei locale 22:30 a fost anunţată reluarea alimentării cu energie electrică. Circulaţia feroviară a fost reluată treptat.

Compania feroviară a anunţat pe site-ul său că vor primi compensaţii financiare doar călătorii ale căror trenuri au avut întârzieri importante sau au fost anulate.

Presa franceză scrie că 12 TGV-uri au rămas blocate pe traseu, în timp ce un director al SNCF apreciază că zeci de mii de călători au fost afectaţi de întreruperea energiei electrice în Gara de Nord din Paris.

Trenurile naţionale şi internaţionale din Gara de Nord din Paris au fost oprite după ce un transformator a luat foc. Se pare că cineva a furat mai multe cabluri, iar momentul în care inginerii au încercat să refacă alimentarea, tranformatorul a explodat, conform digi24.ro. 

Printre garniturile care nu pot părăsi Gara de Nord sunt trenurile Eurostar, care fac legătura între Franţa şi Anglia, precum şi cursele Thalys către Olanda, Belgia şi Germania. Oficialii Căilor Ferate Franceze speră ca circulaţia să fie reluată marţi seara. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net