Românca rănită în atacul de la Londra, în stare gravă după ce a fost proiectată în Tamisa. Cine este a doua victimă

Ultima actualizare:

    Doi turiști români au fost răniți pe podul Westminster din Londra
Doi turiști români au fost răniți pe podul Westminster din Londra

Doi cetăţeni români au fost răniţi în atacul terorist produs miercuri după-amiază în apropierea Parlamentului Marii Britanii, anunţă Ministerul român al Afacerilor Externe.

UPDATE 9.15  Mai multe persoane au fost arestate în cursul unei operaţiuni cu legături cu atacul de la Londra desfăşurate la Birmingham, au declarat surse citate sub acoperirea anonimatului de Sky News. 

Cei doi români răniţi în atacul de la Londra sunt un bărbat şi o femeie, turişti, iar femeia se află într-o stare "relativ critică", ea fiind lovită de maşina atacatorului pe podul Westminster şi fiind proiectată în Tamisa, a anunţat, miercuri seară, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache.

Ambasadorul României la Londra a explicat că starea gravă a femeii este determinată de faptul că ea a fost lovită de maşina atacatorului şi a fost proiectată în râul Tamisa, de unde a fost recuperată de echipele de salvare şi transportată la spital.

Dan Mihalache a precizat că tânărul care o însoţea are o fractură la laba piciorului şi că ar fi urmat să îşi sărbătorească vineri ziua de naştere.

Patru oameni au murit şi alţi peste 40 au fost răniţi, miercuri, la Londra după un atac în zona Parlamentului britanic. Un bărbat a intrat cu maşina în mulţime pe podul Westminster, ulterior fiind ucis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net