Cine e românca moartă în urma seismului din Italia

Ultima actualizare:

    Cutremurul din Italia a luat sute de viețiFoto: AP
Cutremurul din Italia a luat sute de viețiFoto: AP

Un seism cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc miercuri dimineață (24 august), în localitatea italiană Amatrice, la o adâncime foarte mică. Bilanțul provizoriu anunțat de autorități este de peste 120 morți și peste 368 de răniți. Printre aceștia și patru români răniți, alți opt dați dispăruți, iar doi decedați.

Potrivit presei din Italia, au apărut noi informații despre victimele cutremurului care a lovit centrul Italiei. Se pare că unul dintre românii morți ar fi o femeie, în vârstă de 59 ani, care a fost prinsă sub dărâmături, conform jurnaliștilor de la emigrantul.it.

„Din surse de la faţa locului am aflat că o femeie de origine română, de 59 de ani, a decedat sub dărâmături. O alta, căsătorită cu un italian, se află la fel sub dărâmături, copilul acestora fiind salvat. În localitatea Torrita, a fost salvată o femeie româncă şi transportată la spital. La această oră, numai la spitalul din Rieti se află peste 150 de pacienţi proveniţi din satele afectate de cutremure. O tragedie care a adus, până la această oră, 73 de morţi şi câteva sute de răniţi şi dispăruţi. Forţele de ordine, Protecţia Civilă, voluntari continuă fără pauză căutările sub dărâmături în Pescara del Tronto, (un sat aparţinând comunei Arquata), distrus complet de seism. În această perioadă aici, unde sunt doar circa 100 de locuitori, se aflau mulţi turişti în vacanţă. Tot aici a decedat un copil de doar 18 luni a cărei mamă se transferase la Arquata del Tronto de la Aquila, după cutremurul din 2009. Destinul a urmat în mod tragic pe această familie'', scriu ziariştii de la emigrantul.it.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net