Cine e femeia din spatele atacului armat de la sediul Youtube

Ultima actualizare:

    Nasim Aghdam, femeia suspectă în cazul atacului asupra sediului YoutubeFoto: Captură YouTube
Nasim Aghdam, femeia suspectă în cazul atacului asupra sediului YoutubeFoto: Captură YouTube

Presupusa femeie care a atacat marți seara sediul Youtube a fost identificată de către autorități. Nasim Aghdam s-a sinucis după ce a împușcat trei persoane.

O locuitoare a orașului San Diego, în vârstă de 39 de ani, a fost indentificată ca fiind posibila suspectă în cazul focului armat, deschis asupra sediului Youtube. Motivul din spatele atacului, potrivit unei declarații a tatălui suspectei, este acela că Nasim era supărată pe compania Youtube pentru că nu a mai plătit-o pentru activitatea pe care ea o desfășura pe platformă. Tatăl fetei, Ismail Aghdam, a susținut de asemenea că a avertizat poliția cu privire la posibilitatea ca fiica lui să acționeze în modul în care a facut-o, deoarece „ura compania Youtube”. El a declarat că și-a dat fiica dispărută, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon timp de două zile. Familia a primit ulterior un telefon de la dispeceratul de poliție din Montain View, la o zi după anunțarea dispariției, și le-a fost comunicat că femeia a fost găsită dormind într-o mașină. Unul dintre purtătorii de cuvând ai poliției din Mountain View, Katie Nelson, a declarat că într-adevăr echipajele de poliție au localizat marți dimineața o femeie care dormea într-un autoturism situat într-o parcare.Totuși, aceasta nu a comentat declarația tatălui suspectei, cu privire la faptul că poliția a fost avertizată referitor la eventualitatea întâmplării atacului armat.


    Nasim Aghdam într-unul dintre clipurile publicate pe YoutubeFoto: Captură YouTube
Nasim Aghdam într-unul dintre clipurile publicate pe YoutubeFoto: Captură YouTube

Nasim Aghdam, înarmată cu un pistol, s-a infiltrat în interiorul sediului Youtube, unde mai întai a tras într-un bărbat de 36 de ani, identificat ca fiind iubitul ei. Din această cauză, polițiștii au înaintat inițial ipoteza unei dispute domestice. Informațiile ulterioare au demonstrat că femeia îi acuzase pe cei de la YouTube de cenzură şi discriminare. Atacul a provocat panică și o implicare iminentă a forțelor de ordine, la sediul unde lucrează 1700 de oameni. După ce și-a împușcat iubitul, femeia în cauză a mai împușcat două femei, în vârstă de 32, respectiv 27 de ani. După atac, Nasim Aghdam s-a sinucis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net