Chile, mistuită de un incendiu de vegetaţie! 1.800 de hectare au fost făcute scrum

Ultima actualizare:

    1800 de hectare de teren au fost mistuite de flăcări Foto:Twitter
1800 de hectare de teren au fost mistuite de flăcări Foto:Twitter

Un incendiu forestier a mistuit până în prezent 1.775 de hectare de vegetaţie în zona localităţii Ercilla, în sudul Chile, a raportat Biroul National pentru Situaţii de Urgenţă (Onemi), potrivit Agerpres.

Incidentul înregistrat în regiunea La Araucanía a afectat o proprietate a omului de afaceri René Urban. Unul dintre pompierii care au intervenit a suferit arsuri pe 85% din suprafaţa corpului şi a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirilie medicale necesare. Din nefericire, două depozite au fost arse în totalitate. 

Zece echipe de pompieri, un avion, şapte elicoptere şi un elicopter de dimensiuni mai mari acţionează în zona afectată de incendiu în care flăcările "continuă să se răspândească şi să se deplaseze cu viteză mică spre nord-est", după cum se precizează în ultimul raport al Onemi, informează Agerpres

Guvernul regional a declarat alertă galbenă pentru provincia Malleco pentru acest incendiu şi altele mai mici active în zonă, în timp ce La Araucanía se află sub atenţionare din cauza unui val de căldură care ar putea determina temperaturi de 35 de grade, ceea ce ar contribui la propagarea flăcărilor.

Acesta nu este primul incendiu de anvergură care are loc în Chile. În vara anului 2017 incendiile violente au provocat moartea a unsprezece persoane în centrul şi sudul Chile, au distrus sate şi au mistuit 500.000 de hectare de vegetaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net