Cele mai tari slujbe din lume

Ultima actualizare:

    Paznicul Insulei –  salariu: 113.000 $/an. Ce se cere: prietenos, energic, bun înotător Locaţie: Insula Moyenne
Paznicul Insulei – salariu: 113.000 $/an. Ce se cere: prietenos, energic, bun înotător Locaţie: Insula Moyenne

Te-ai plictisit să stai toată ziua la birou, să faci aceleaşi lucruri plictisitoare care nu îţi mai aduc nici o satisfacţie? Îţi vine să îţi iei lumea în cap şi să evadezi din monotonie? Exact asta vor de la tine zeci de angajatori din întreaga lume. Vrei să-ţi faci de cap pe o insulă pustie? Salariul e de 113.000 de dolari pe an. Iată cele mai tari slujbe din lume!

Nebunie totală! Acesta e primul cuvânt care îţi vine pe buze când auzi că un „sculptor” în piese Lego este plătit cu 12 dolari pe oră ca să confecţioneze fel de fel de figurine la Legoland Windsor, din Danemarca. Nu se cere pregătire specială. Se doreşte doar atenţie la detalii, dexteritate şi abilitatea de a urma instrucţiuni precise. Salariul săptămânal e de 480 de dolari, iar la finalul lunii vă intră în cont 1.920 de dolari, adică 7.712 lei. Cam bine, nu? Conform experţilor de la Payscale şi Study, care au realizat topul celor mai tari meserii din lume, cea mai apreciată slujbă este cea de „paznicul insulei”. Câştigi 113.000 de dolari pe an, adică 453.866 lei, ca să te bălăceşti toată ziua, să faci scufundări, să te distrezi cu localnicii şi să fii plin de energie şi entuziasm pentru a avea ce povesti la revenirea pe continent. Unde? În Australia, pe insula Moyenne, care a fost cumpărată în 1964 de Brendon Grimshaw cu doar 20.000 de dolari. Acum valorează zeci de milioane.

Dacă ai terminat Politehnica şi te-ai plictisit să lucrezi în fabrică, în Florida, SUA, sunt câteva parcuri de distracţii care sunt gata să te angajeze cu 80.000 de dolari pe an, adică 321.320 de lei. Trebuie doar să proiectezi, să verifici şi să testezi trenuleţe montaigne-rousse. Iar dacă nu ai terminat Politehnica poţi alege un alt jobi: inspector de tobogan cu apă. Nu câştigi mai mult de 29.000 de dolari pe an (116.480 lei), dar te dai pe tobogane cât e ziulica de lungă în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Singurele cerinţe sunt să-ţi placă adrenalina, să îţi placă să călătoreşti şi să fii în stare să explici ce-ţi place şi ce nu. Iubeşti animalele? Vezi că la Seaworld, din Florida, SUA, focile şi delfinii de-abia aşteaptă un antrenor de sport. Salariul 25.000 de dolari pe an, dar ai masă, casă, asigurări şi diurnă incluse la pachet. Dacă îţi place îngheţata, 60 de mii de dolari pe an, adică 241.000 de lei, te pot convinge să îţi pui papilele gustative la bătaie? Ei bine, în Italia, gelaterii de prestigiu sunt gata să te îndoape pe săturate. Vrei să salvezi planeta, iubeşti scunfundările? Atunci, pentru 50.000 de dolari pe an, avem slujba potrivită pentru tine. E în Australia, la Institutul de Biologie Marină. Scopul tău: să protejezi şi să îngrijeşti coralii. Pentru un plimbăreţ în pustietatea australiană, firmele de turism autohtone pun la bătaie lefuri de 70.000 de dolari pe an, maeştrii elveţieni plătesc un degustător de ciocolată cu 50.000 de dolari pe an şi în însorita Californie, antrenorii de surf pentru căţei încasează 75 de dolari pe ora de bălăceală a patrupedului. Anual, pentru posturile sus menţionate se înscriu peste 45 de milioane de aplicanţi din întreaga lume. Limba engleză este o condiţie, iar norocul, cea de-a doua. Pentru că dacă ai ratat anunţul de angajare publicat în ziarele colorate, nu mai ai nici o şansă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net