Cele mai tari reclame la bere

Ultima actualizare:

Berea este una din cele mai răspândite băuturi din lume. Pentru că este extrem de populară şi exită foarte multe soiuri de bere industria publicitară trebuie să producă cele mai tari reclame la bere dacă vor să şi vândă.

Cele mai tari reclame la bere menite să atragă noi consumatori

Berea este un produs obţinut în principal din patru produse naturale, drojdie, hamei, malţ şi apă, dar diverşii producători încearcă diverse reţete secrete pentru a îşi păstra consumatori atraşi prin cele mai tari reclame la bere. Unii pun în reţetă cartăfi sau chiar mazăre. După definiţie chiar şi tradiţionala băutură japoneză “sake” s-ar putea încadra în categoria berilor. Evident că ruşii consideră, în mod oficial, berea drept băutură non-alcoolică.

Temperatura ideală de cosum a berii este cuprinsă între 6 şi 8 grade Celsius,

Cele mai tari reclame la bere se lansează al Superbowl

Finala campionatului de fotbal american este în mod tradiţional locul unde se lansează cele mai tari reclame la bere. Aici minutul de publicitate ajunge la cote inimaginabile de peste 15 milioane de dolari, dar producătorii care investesc în aşa ceva consideră că merită.

Există multe categorii de bere, bere neagră filtrată sau nefiltrată, bere fără alcool, bere blondă pasteurizată sau nepasteurizată, bere blondă superioară,  cremă de bere, bere brună, bere cu lămâie aşa că, dincolo de multitudinea de categorii de bere trebuie să faci ceva cu totul special pentru a câştiga consumatori, dar şi a-I păstra.

Şi finala Ligii campionilor este prilej pentru principalul sponsor de a lansa, an de an, cele mai tari reclame la bere.

Ca o ciudăţenie, berea era, în secolul 17, mai sănătoasă, mai sigură şi mai bună la gust decât apa potabilă care începuyse să fie poluată de industralizarea aflată la început şi care nu ţinea seama de acest factor nociv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net