Cele mai sexy soții de președinți din toate timpurile

Ultima actualizare:
Mehriban
Mehriban

Am alcătuit un top cu cele mai sexy soții de președinți sau de șefi de stat din toată lumea, pentru că în spatele unui bărbat puternic stă întotdeauna o femeie puternică.

Pentru cei care cred că este un lucru ușor 'meseria' de soție de președinte, se înșala amarnic. Toți ochii sunt ațintiți atât spre șeful statului cât și pe doamna de lângă el.

Tocmai din acest motiv am făcut un top cu cele mai sexy soții de președinți din toate timpurile și nu arată deloc rău. Cu siguranță sunt femei puternice care au știut și știu să fie alături de soții lor care au pe umeri atâtea responsabilități.

Cele mai sexy soții de președinți - Mehriban Aliyeva

Lalla Salma
Lalla Salma

Mehriban Aliyeva este una dintre cele mai sexy soții de președinți și este prima doamnă a Azerbaijan-ului chiar în acest moment. Ea arată spectaculos la vârsta de 49 de ani, fiind mama a 3 copii și  bunica a 2.

Cele mai sexy soții de președinți și șefi de stat - Prințesa Lalla Salma

Asma Al Asaad
Asma Al Asaad

Salma Bennani este soția regelui Mohammad al VI-lea al Marocului. Ea este una dintre cele mai sexy soții de președinți și șefi de stat și iese în evidentă cu părul ei roșu, dar și cu educația aleasă pe care o are.

Cele mai sexy soții de președinți - Asma Al Assad

Printesa Rania
Printesa Rania

Prima doamnă a Siriei este una dintre cele mai sexy soții de președinți din toate timpurile. Ea este soția lui Bashar Al Assad și este recunoscută pentru gusturile ei fine în materie de îmbrăcăminte.

Carla Bruni
Carla Bruni

Rania este regină și este una dintre cele mai sexy soții de președinți și șefi de stat din toată lumea. Contul ei de Facebook are milioane de urmăritori care îi adoră pozele. Este între cei mai influenți oameni din lume conform unui top Forbes.

Cele mai sexy soții de președinți - Carla Bruni Sarkozy

Michelle Obama
Michelle Obama

Pe lista cu cele mai sexy soții de președinți nu poate să lipsească tocmai Carla Bruni. Ea este cântăreață, a fost fotomodel și este într-un top cea mai fotografiată primă doamnă din toată lumea și cea mai independentă din punct de vedere financiar.

Cele mai sexy soții de președinți - Michelle Obama


    Michelle ObamaSURSĂ FOTO: thedailybeast.com
Michelle ObamaSURSĂ FOTO: thedailybeast.com

O altă primă doamnă care nu poate să lipsească de pe lista cu cele mai sexy soții de președinți este cu siguranță actuala primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama. S-a implicat în numeroase proiecte sociale, de educație și alimentație și a apărut la numeroase emisiuni televizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net