Cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey'

Ultima actualizare:

    Cele mai indragite personaje din Anatomia lui GreySURSĂ FOTO: tvmania.ro
Cele mai indragite personaje din Anatomia lui GreySURSĂ FOTO: tvmania.ro

Unul dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey', personajul lui Patrick Dempsey, a fost ucis în cel mai recent episod din serial. Ce alte personaje au rămas.

Denumit de către fetele din serial drept Făt Frumos, personajul lui Patrick Dempsey, unul dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey', a fost ucis de către producători în cel mai recent episod.

Derek McDreamy Shepherd a fost interpretat timp de 11 sezoane de către actorul Patrick Dempsey, rol care l-a făcut să iasă mult în evidență și să îi aducă chiar titlul de cel mai sexy bărbat din lume la un moment dat. El a fost unul dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey'.

Cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey' - cum a fost 'ucis' Derek

În cel mai recent episod din serial, personajul Derek  Shepherd a avut un accident. El a fost lovit de o mașină, iar în urma accidentului a rămas în moarte cerebrală. Tocmai soția sa, Meredith Grey, și ea fiind unul dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey', dacă nu cumva chiar cel mai îndrăgit, a fost nevoită să îl deconecteze de la aparate.

Astfel, Patrick Dempsey, deși personajul său a fost unul dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey', a fost înlăturat definitiv din film.

Meredith Grey
Meredith Grey

Meredith Grey este una dintre cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey', dacă nu cumva chiar cel mai îndrăgit. Ea este în serial fiica unui renumit chirurg și iubita, ulterior și soția personajului interpretat de Patrick Dempsey.

Cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey' - Cristina Yang

Cristina Yang
Cristina Yang

Cristina Yang este o fire ceva mai negativistă, fără scrupule, dar extrem de îndrăgită de public. Ea a trecut în serial prin 3 relații majore dintre care una s-a încheiat cu o logodnă cu unul dintre superiorii ei, o alta relație s-a încheiat chiar după un divorț, în cea mai nouă serie.

Cele mai iubite personaje din 'Anatomia lui Grey' - George O'Malley

George O'Malley
George O'Malley

George O'Malley este extrem de îndrăgit și el. În serial și el a trecut printr-o căsătorie și un divorț cu o colegă și pe parcurs a mai fost îndrăgostit de 3 colege, printre care chiar și Meredith Grey și Izzie Stevens, toate fără succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net