Cele mai frumoase regine din istorie

Ultima actualizare:

    Regina Rania, una dintre cele mai frumoase femei din lumeSURSĂ FOTO: thedailybeast.com
Regina Rania, una dintre cele mai frumoase femei din lumeSURSĂ FOTO: thedailybeast.com

Am realizat o selecție cu cele mai frumoase regine din istorie care au impresionat lumea prin puterea de care au dat dovadă dar și cu chipul plăcut la vedere.

Cele mai frumoase regine din istorie dar și cele mai faimoase regine au dat dovadă de putere și inspirație în ceea ce privește politica, au condus cu demnitate și onoare state importante, într-o lume dominată de bărbați în funcțiile de putere.

Pentru unele dintre cele mai frumoase regine din istorie frumusețea a fost o adevărată armă, pentru altele doar o calitate precum oricare alta. Important este că cele mai frumoase regine din istorie nu au trecut neobservate cu frumusețea lor. Iată o selecție a celor mai importante figuri.

Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase regine din istorie fără doar și poate. Ea s-a născut în anul 69 î.Hr. și a murit în anul 30 d.Hr. a urcat pe tron la o vârstă fragedă, în anul 51 î.Hr. Avea doar 12 ani când a venit la conducerea Egiptului și a fost nevoită să se căsătorească pe rând cu doi dintre frații ei pentru a păstra statutul.

Ea a rămas renumită drept una dintre cele mai frumoase regine din istorie deși avea nasul ușor cârn, însă compensa cu o privire pătrunzătoare.

Cele mai frumoase regine din istorie: Regina Rania a Iordaniei

Rania Al Abdullah este una dintre cele mai frumoase regine din timpurile noastre de această dată. Ea a urcat pe tron în anul 1999, iar la acel moment era cea mai tânără regină din lume la doar 29 de ani. În 2005 a fost declarată de către o revistă a treia cea mai frumoasă femeie din lume.

Deși este de religie musulmană, iese din tiparele specifice religiei sale și este un exemplu de rafinament pentru fetele și femeile din întreaga lume. Până și Giorgio Armani a declarat despre ea că are un trup de model și se prezintă întocmai ca o regină.

Cele mai frumoase regine din istorie: Regina Letizia a Spaniei

Regina Letitzia a Spaniei este o alta față regală din lista cu cele mai frumoase regine din istorie. Ea a fost jurnalistă înainte de căsătoria cu prințul. Ea domnește din 19 iunie 2014.

Pe vremea când era jurnalistă a putut fi văzută prezentând pentru trustul TVE știri de la fața locului cum ar fi atentatele din 11 septembrie din SUA, alegerile din 2000 din Statele Unite sau dezastrul ecologic produs de scufundarea tancului petrolieri Prestige în nordul Spaniei.

Cele mai frumoase regine din istorie: Regina Maria Tudor a Franței

Maria Tudor a trăit între 1496 și 1533 și a fost regina Franței în timpul mariajului ei cu Ludovic al XII-lea al Franței. Ea a rămas cunoscută ca una dintre cele mai frumoase regine din istorie, chiar și ambasadorul venețian a descris-o ca fiind 'ca un rai, înaltă, subțire, cu ochi de culoare gri și cu o paloare extremă.' Își purta părul de culoare roșie-aurie lung până la talie

Cele mai frumoase regine din istorie: Nefertiti

Una dintre cele mai frumoase regine din istorie, dacă nu cumva cea mai frumoasă, este consemnată a fi regina Egiptului Nefertiti. Numele ei în traducere înseamnă 'Frumoasa care, iată, vine'. Ea a trăit între 1370 Î.Hr. - 1330 Î.Hr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net