Cele mai frumoase dansuri ale mirilor, amintiri pentru viitor

Ultima actualizare:

Dacă vrei să ai o nuntă reuşită în ziua de astăzi trebuie să apelezi la profesionişti care organizează astfel de evenimente. Dincolo de toate amănuntele organizatorice de care se ocupă, ei se vor ocupa şi de dansul care deschide petrecerea în cinstrea însurăţeilor. Astfel, coregrafi profesionişti pregătesc cele mai frumoase dansuri ale mirilor.

Însă până a ajunge celebru în toată lumea cu dansul  din cea mai fericită zi din viaţa ta trebuie să urmezi mai mulţi paşi.

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor se pregătesc din timp

Atunci când te-ai hotărât să-ţi uneşti viaţa cu alesul inimii este important să stabileşti data nunţii cu un an, un an şi jumătate înainte. Apoi trebuie să hotărăşti cine îţi vor fi  naşi, stabileşti bugetul, alegi restaurantul şi biserica. Îţi faci timp şi începi să pregăteşti şi unul din cele mai frumoase dansuri ale mirilor. 

Cauţi rochie, costume, alcătuieşti lista de invitaţi şi e vremea şi pentru a face şi aranjamentele pentru voiajul din luna de miere.  Cu cel puţin patru-cinci luni înainte trebuie să te ocupi de fotografi, cameramani, muzică, invitaţii, coafor şi machiaj. Cu pouă luni înainte te ocupi de acte, trimiţi invitaţiile, probezi hainele, palnifici petrecerea. La petrecere nu uita că trebuie să o deschisi zu unul din cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Cu două săptămâni înainte, depui actele la starea civilă, stabileşti detalii şi comanzi tortul de nuntă. În ultima săptămână verifici dacă nu ai uitat ceva, bileltele pentru călătoria spre luna de miere, rezervări, invitaţii, petrecere, rochia şi costumul, pantofii şi petrecerea burlacilor. Cu o zi înainte vă ocupaţi numai de imagine personală. . Şi nu uitaţi să vă odihniţi!

Poţi pune în scenă o serie de dansuri haioase

Între toate acestea trebuie să vă găsiţi timp să mergeţi şi la cursuri de dans. Dacă “elevii” sunt silitori şi au talent la dans cu siguranţă va ieşi unul din cele mai frumoase dansuri ale mirilor.

Nu poţi da greş în încercarea de a intra pe lista cu cele mai frumoase dansuri ale mirilor.

Dacă nu toţi nuntaşii vor fi mulţumiţi organizare nu are nici o importanţă pentru că dansul de deschidere a petrecerii va fi oricum cel mai bun şi va fi cu siguranţă în pe care le-ai dansat vreodată aşa că singura ta grijă să fie pentru viitor! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net